LEGO Disney Stitch 43249

Beleef Magische Avonturen met LEGO® Disney Stitch (43249)!

Ontmoet Stitch, het geliefde personage uit Disney's Lilo en Stitch, in deze betoverende LEGO® bouwset. Stitch is gekleed in zijn iconische Hawaïaanse shirt en wordt geleverd met een schattige bloem en een ijshoorntje. Met verstelbare kop en beweegbare oren kunnen kinderen vanaf 9 jaar allerlei leuke poses en expressies creëren.

Ontdek De Veelzijdigheid van Stitch

Deze bouwset biedt niet alleen urenlang bouw- en speelplezier, maar ook een displaymodel dat prachtig staat in elke kamer. Met een draaibare kop, beweegbare oren en accessoires zoals een bloem en een ijshoorntje, brengt deze set het geliefde Disney-personage tot leven op een unieke en creatieve manier.

Een Perfect Cadeau voor Disney Fans

Zowel kinderen als volwassenen zullen genieten van het bouwen en spelen met Stitch. Deze set is een geweldig cadeau voor oudere kinderen en filmliefhebbers die dol zijn op Disney's Lilo en Stitch. Met 730 onderdelen biedt deze set een uitdagend, maar plezierig bouwavontuur voor jonge bouwers.

Persoonlijke Mening: Een Betoverende Toevoeging aan Elke LEGO® Verzameling

Als liefhebber van Disney en LEGO kan ik niet anders dan enthousiast zijn over deze LEGO® Disney Stitch set. Het bouwen van Stitch met zijn Hawaïaanse shirt, samen met de verstelbare details en schattige accessoires, was een plezierige ervaring. Deze set voegt niet alleen een vleugje Disney-magie toe aan mijn verzameling, maar biedt ook eindeloze mogelijkheden voor creatief spel en display.

Set Nummer43249
ThemaDisney
Aantal Bouwstenen730
Aanbevolen Leeftijd9+
Afmeting20cm
Aantal Minifiguren-
Prijs€65,-

LEGO Disney Stitch 43249 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Disney Stitch 43249.

Schrijf een review