LEGO Porsche 911 GT3 RS

LEGO Porsche 911 GT3 RS 42056 kopen? Alle weetje en details over de Porsche LEGO 911

 MINIMAAL 14 UUR SPEELPLEZIER!

EEN TOTAAL VAN 2704 ONDERDELEN!

REALISTISCHE FUNCTIES EN DETAILS

SCHAAL 1:8


De LEGO Technic Porsche 911 GT3 RS 42056 is een meesterwerk voor liefhebbers van zowel auto's als LEGO-sets. Met meer dan 2.700 onderdelen biedt de Porsche LEGO set een uitdagende en lonende bouwervaring voor zowel volwassenen als kinderen.

Kenmerken en Details van de LEGO 911 Porsche 

Gedetailleerde opzet: De LEGO Porsche 911 GT3 RS is nauwkeurig nagemaakt op een schaal van 1:8, met realistische details zoals aerodynamische carrosserie-elementen, koplampen, kofferbak en meer. Het oranje exterieur en de kenmerkende lichtmetalen velgen dragen bij aan de authentieke uitstraling.

Functionele kenmerken: Deze set bevat talrijke bewegende onderdelen en functies, waaronder een werkende versnellingsbak met schakelflippers, een functionerend stuurmechanisme, vering op alle wielen en een zescilinder boxermotor met bewegende zuigers. Dit maakt de Porsche 911 LEGO GT3 RS niet alleen een statisch model, maar ook een interactieve bouwervaring.

Interieurdetails: De LEGO 911 Porsche heeft een gedetailleerd interieur met stoelen, een versnellingspook, werkend dashboard en handschoenenkastje met serienummer.

LEGO Porsche 911 GT3 RS 42056 Speed Build

Bouwervaring en uitdagingen van de Porsche 911 LEGO

Verzamelobject: Vanwege de hoogwaardige afwerking en nauwkeurige weergave van de LEGO Porsche 911 GT3 RS wordt deze set vaak beschouwd als verzamelobject. Het wordt geleverd in luxe verpakking en bevat een informatief boekje met details over zowel de set als het echte voertuig.

Uitdagende bouwervaring: Het bouwen van de Porsche 911 LEGO is een uitdagend en bevredigend proces. Met maar liefst 2.704 onderdelen biedt deze set gedetailleerde bouwinstructies om ervoor te zorgen dat bouwers elke stap nauwkeurig kunnen volgen.De LEGO Technic Porsche 911 GT3 RS stelt autoliefhebbers en bouwers in staat om een van 's werelds meest iconische sportauto's op schaal na te bootsen. Het is niet alleen een bouwpakket, maar ook een eerbetoon aan de technische expertise en het ontwerp van zowel Porsche als LEGO. Deze set is geschikt voor ervaren bouwers die houden van precisie en design in de technische wereld.

Eindresultaat van de LEGO Technic Porsche 42056

Het eindresultaat is verbluffend met een prachtig gedetailleerd exterieur en een gedetailleerd interieur, inclusief bewegende versnellingsbak en stuurinrichting. De LEGO 911 Porsche is uitgevoerd in een prachtige oranje kleur, een hommage aan de iconische GT3 RS, en wordt geleverd met exclusieve Porsche-logo's en badges.

Het meest indrukwekkende aan de LEGO Porsche Technic is de aandacht voor detail en de nauwkeurigheid waarmee het Porsche-ontwerp is nagebootst. Van de aerodynamische lijnen tot de realistische velgen en remklauwen, deze set heeft alles wat een Porsche-liefhebber zou willen in een LEGO-set. De set bevat meer dan 900 individuele etappes en is zowel plezierig als complex, wat je urenlang bezig zal houden.

De LEGO Porsche 911 GT3 RS is niet alleen een fantastisch bouwproject, maar ook een indrukwekkend displaymodel dat perfect past in de collectie van elke LEGO- of autoliefhebber. Of je nu de set wilt bouwen en tentoonstellen of gewoon wilt genieten van de bouwervaring, de LEGO Technic Porsche 911 GT3 RS is een absolute must-have. Hoewel de set duur is, toont het alles wat het beste is aan LEGO en waarom het zo geliefd is over de hele wereld. Met 2704 stukjes en schaal 1:8 is deze set een must-have voor autoliefhebbers en LEGO-fans.

Set Nummer42056
ThemaTechnic
Aantal Bouwstenen2704
Aanbevolen Leeftijd16+
Afmeting17x57x25cm
Aantal MinifigurenGeen
Prijs€925,-

LEGO Porsche 911 GT3 RS 42056 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Porsche 911 GT3 RS 42056.

Schrijf een review