LEGO Star Wars Yoda 75255

LEGO Star Wars Yoda 75255 kopen? Alle weetje en details over de Yoda LEGO

ICONISCHE PERSONAGE

EEN TOTAAL VAN 1771 ONDERDELEN!

VERSTELBARE ONDERDELEN

LEGO YODA IS 41 CM HOOG

De LEGO Star Wars Yoda 75255 is een meesterwerk dat het iconische personage tot leven brengt. Met 1771 onderdelen biedt deze set een diepgaande bouwervaring en is perfect voor fans van alle leeftijden die zich willen onderdompelen in het Star Wars-universum.

Of je nu een doorgewinterde LEGO-bouwer bent of net begint, deze set biedt urenlang bouwplezier en het eindresultaat zal indruk maken. Na voltooiing kun je Yoda LEGO tentoonstellen op de bijgeleverde standaard in je kamer, kantoor of woonkamer, waardoor het een opvallende blikvanger wordt.

Met zijn gedetailleerde afwerking is deze LEGO Yoda set niet alleen een genot voor LEGO-fans, maar ook een fantastisch cadeau-idee voor elke Star Wars-liefhebber. Het is een waardevolle aanwinst voor elke verzameling, met een minifiguur van Yoda met lichtzwaard, een informatieplaatje en een standaard om de Jedi-meester trots te presenteren.

Kenmerken van de Star Wars Yoda LEGO:

  • Verstelbare elementen: De set bevat een verstelbaar hoofd en wenkbrauwen, waardoor Yoda een ongekende mate van authenticiteit krijgt.
  • Beweegbare ledematen: Yoda komt tot leven met beweegbare vingers en tenen, waardoor je hem verschillende poses kunt geven.
  • Groen lichtzwaard: Het iconische groene lichtzwaard van Yoda, een essentieel kenmerk van zijn personage, is nauwkeurig gereproduceerd in deze set.

Details van Yoda LEGO Star Wars :

  • Diepgaande bouwervaring: Met 1771 onderdelen biedt deze set een uitdagende maar lonende bouwervaring, of je nu een ervaren LEGO-bouwer bent of net begint.
  • Star Wars-charme: Het model vangt de essentie van Yoda uit Star Wars: Attack of the Clones, waardoor fans herinneringen ophalen aan de geliefde film.
  • Informatieplaatje: Het bijgeleverde informatieplaatje voorziet je van feitjes over de Jedimeester, waardoor het een educatieve ervaring wordt.
  • Afmeting: De Yoda LEGO figuur met lichtzwaard is ca. 41 cm hoog

Displaymogelijkheden van de LEGO Yoda:

  • Standaard met minifiguur: Na voltooiing kun je Yoda tentoonstellen op de bijgeleverde standaard, compleet met een minifiguur van Yoda met lichtzwaard.

Star Wars LEGO Yoda 75255 Speed Build

Deze LEGO Yoda-set is niet alleen een genot voor LEGO-fans, maar ook een fantastisch cadeau-idee voor elke Star Wars-liefhebber. Het is een waardevolle aanwinst voor elke verzameling, een eerbetoon aan een van de meest geliefde personages uit het Star Wars-universum. Kortom, deze LEGO Star Wars Yoda-set is niet alleen een bouwervaring, maar ook een blijvende herinnering aan de grootsheid van de Jedi-meester.

Set Nummer75255
ThemaStar Wars
Aantal Bouwstenen1771
Aanbevolen Leeftijd10+
Afmeting41cm
Aantal MinifigurenGeen
Prijs€140,-

LEGO Star Wars Yoda 75255 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Star Wars Yoda 75255.

Schrijf een review