LEGO Star Wars Millennium Falcon 75192

LEGO Star Wars Millennium Falcon 10294 kopen? Alle weetje en details over de Millenium Falcon LEGO set!

 MINIMAAL 24 UUR SPEELPLEZIER!

EEN TOTAAL VAN 7541 ONDERDELEN!

REALISTISCHE DETAILS

21CM HOOG, 84CM BREED, 56 CM DIEP

 

De LEGO Star Wars Millennium Falcon 75192 is een van de grootste LEGO-modellen ooit, met meer dan 7.500 onderdelen, waardoor het een ideale bouwuitdaging is voor volwassen LEGO-liefhebbers. Het Corelliaanse vrachtschip, met de oorspronkelijke aanduiding YT-1300 492727ZED, staat bekend als het schip van Han Solo en Chewbacca en is een iconisch onderdeel van de Star Wars-saga. Deze Star Wars LEGO Millennium Falcon is een verbluffend nauwkeurige interpretatie van de Millennium Falcon, met gedetailleerde exterieurdetails, viervoudige laserkanonnen, landingspoten, een verlaagde instaphelling en een cockpit van 4 minifiguren met een afneembare luifel.

LEGO Star Wars Millennium Falcon 75192 | Speed Build

Specificaties van de LEGO Star Wars 75192 Millennium Falcon


LEGO Star Wars the Millennium Falcon is niet alleen een visueel meesterwerk, maar bevat ook verschillende secties zoals het hoofdruim, het achtercompartiment en het bovenste artilleriestation, die toegankelijk zijn door het verwijderen van afzonderlijke rompplaten. Bovendien worden er verschillende schotelantennes en bemanningsleden meegeleverd, zodat je kunt kiezen uit klassieke Star Wars-avonturen met Han, Leia, Chewbacca en C-3PO of de wereld van Episodes VII en VIII met oude Han, Rey, Finn en BB-8.

Onderdelen en afmeting van de LEGO Star Wars the Millennium Falcon

De Star Wars Millennium Falcon LEGO met 7.541 stenen en een lengte van meer dan 84 cm (33 inch), een breedte van 56 cm en een hoogte van 21 cm (8 inch) is deze LEGO Star Wars 75192 Millennium Falcon een gigantische en nauwkeurige set die ongeveer 24 uur kost om te bouwen. Het is niet alleen een plezierige bouwervaring, maar biedt ook veel speelmogelijkheden, zowel voor kinderen als volwassenen. Dit model is niet goedkoop, maar het is nog steeds de duurste LEGO-set die ooit is uitgebracht, samen met de Star Wars UCS AT-AT.

Alternatief voor de Star Wars LEGO Millennium Falcon

Als je op zoek bent naar een iets kleiner model, kun je kiezen voor de Millennium Falcon-set uit "Star Wars: The Rise of Skywalker", met 1351 stenen en een lengte van ongeveer 44 cm, een breedte van 32 cm en een hoogte van 14 cm. Deze set is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 9 jaar en wordt geleverd met 7 authentieke figuren, waaronder Finn, Chewbacca, C-3PO, Lando Calrissian, Boolio, R2-D2 en D-O. Het model heeft roterende geschutskoepels, een inklapbare cockpit en een laadruim met 2 containers, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel verzamelaars als fans van Star Wars.

Set Nummer75192
ThemaStar Wars
Aantal Bouwstenen7541
Aanbevolen Leeftijd16+
Afmeting21x84x60cm
Aantal Minifiguren4
Prijs€800,-

LEGO Star Wars Millennium Falcon 75192 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Star Wars Millennium Falcon 75192.

Schrijf een review