LEGO Super Mario

LEGO Super Mario kopen? Vergelijk LEGO Super Mario bouwsets hier!

LEGO Super Mario is een relatief nieuw LEGO-thema dat is ontworpen in samenwerking met Nintendo. Het thema biedt kinderen en fans van Super Mario een unieke speelervaring waarin ze hun eigen Super Mario-levels kunnen bouwen en verkennen.

De LEGO Super Mario-sets zijn voorzien van interactieve elementen, waaronder een beweegbare Mario-figuur met sensoren die reageren op specifieke blokken en vijanden. Spelers kunnen hun eigen levels bouwen en Mario door de levels leiden, waarbij ze munten verzamelen en vijanden verslaan.

Met de LEGO Super Mario sets kun je je favoriete Mario-personages tot leven brengen, waaronder Mario zelf, Bowser, Yoshi en meer. Voeg bewegende delen, geluidseffecten en interactieve acties toe aan je creaties om een meeslepende speelervaring te creëren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je werkt aan het voltooien van missies, het verslaan van vijanden en het behalen van zoveel mogelijk munten.

Beleef een unieke game-ervaring waarbij je je eigen levels kunt bouwen, obstakels kunt overwinnen en munten kunt verzamelen. Elk stukje LEGO brengt Super Mario tot leven en laat je creativiteit de vrije loop. Bouw en herbouw je eigen parcours, voeg power-ups toe en daag jezelf en je vrienden uit voor spannende avonturen.

Naast de basis LEGO Super Mario-sets zijn er ook uitbreidingssets en Power-Up Packs beschikbaar, waarmee spelers extra functies en mogelijkheden kunnen toevoegen aan hun levels en Mario-figuur.

Verzamelitem
LEGO Super Mario 64-Vraagtekenblok

De LEGO Super Mario 64 Vraagtekenblok is een indrukwekkende bouwset met maar liefst 2064 LEGO stenen, die fans van Super Mario 64, gamers en liefhebbers van retro-speelgoed zeker zullen waarderen. Het bouwen van deze set is als het ontdekken van verborgen levels, laag na laag, en biedt tal van verrassingen en geheimen.

Lees verder »
Aanrader
LEGO Super Mario Avonturen met Mario Startset

De LEGO Super Mario Avonturen met Mario Startset is een geweldige manier om de wereld van Super Mario tot leven te brengen. Deze 231-delige set bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen met spelen en verkennen. De set bevat een interactieve LEGO Mario-figuur met lcd-scherm en geluidseffecten, evenals verschillende bouwbare obstakels en vijanden uit de wereld van Super Mario.

Lees verder »
LEGO Super Mario Avonturen met Peach startset

De LEGO Super Mario Avonturen met Peach startset (71403) is een leuke en interactieve bouwset voor Super Mario fans en verzamelaars. Met deze set kunnen kinderen en volwassenen hun eigen avonturen met Princess Peach creëren. De set bevat onder andere een speelfiguur van Peach, een speelfiguur van een Goomba en een speelbaar kasteel.

Lees verder »
LEGO Super Mario De machtige Bowser

Ben jij een fan van Super Mario en zijn iconische vijanden? Dan is de LEGO Super Mario De machtige Bowser set iets voor jou! Deze set bevat maar liefst 2.807 bouwstenen om een gedetailleerd en flexibel personage van Bowser te bouwen, inclusief een displaystandaard om hem mooi te presenteren.

Lees verder »
Tijdloos
LEGO Super Mario Nintendo Entertainment System

Voor alle fans van Super Mario Bros en LEGO: er is nu een LEGO set die je terugbrengt naar de nostalgische jaren '80 en '90! Met de LEGO Super Mario Nintendo Entertainment System set kun je de beroemde NES console, gamepad en Super Mario cartridge bouwen. Maar dat is nog niet alles! Eenmaal gebouwd, kun je de TV uit die tijd nabouwen en door aan de hendel te draaien, beweegt Mario op het "scherm".

Lees verder »
Topper
LEGO Super Mario Startset Avonturen met Luigi

De LEGO Super Mario Startset Avonturen met Luigi (71387) is een geweldige uitbreiding van de LEGO Super Mario serie en biedt nieuwe avonturen en uitdagingen voor fans van Mario en Luigi. De set bevat 280 stukjes en komt met een interactieve Luigi-figuur die kan communiceren met andere LEGO Super Mario sets.

Lees verder »

Op onze website 'bouwsetparadijs.nl' vind je een uitgebreide selectie van LEGO Super Mario-sets, met beoordelingen van de moeilijkheidsgraad, de bouwervaring en de prijs-kwaliteitverhouding. Of je nu een fan bent van de Super Mario-games of gewoon op zoek bent naar een nieuwe en interactieve LEGO-ervaring, LEGO Super Mario is een geweldige optie om te overwegen. LEGO Super Mario stimuleert de creativiteit en de verbeelding van kinderen en biedt een speelervaring die anders is dan andere LEGO-thema's.