LEGO Super Mario

LEGO Super Mario kopen? Vergelijk LEGO Super Mario hier!

LEGO Super Mario is een relatief nieuw LEGO-thema dat is ontworpen in samenwerking met Nintendo. Het thema biedt kinderen en fans van Super Mario een unieke speelervaring waarin ze hun eigen Super Mario-levels kunnen bouwen en verkennen.

De LEGO Super Mario-sets zijn voorzien van interactieve elementen, waaronder een beweegbare Mario-figuur met sensoren die reageren op specifieke blokken en vijanden. Spelers kunnen hun eigen levels bouwen en Mario door de levels leiden, waarbij ze munten verzamelen en vijanden verslaan.

Met de LEGO Super Mario sets kun je je favoriete Mario-personages tot leven brengen, waaronder Mario zelf, Bowser, Yoshi en meer. Voeg bewegende delen, geluidseffecten en interactieve acties toe aan je creaties om een meeslepende speelervaring te creëren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je werkt aan het voltooien van missies, het verslaan van vijanden en het behalen van zoveel mogelijk munten.

Beleef een unieke game-ervaring waarbij je je eigen levels kunt bouwen, obstakels kunt overwinnen en munten kunt verzamelen. Elk stukje LEGO brengt Super Mario tot leven en laat je creativiteit de vrije loop. Bouw en herbouw je eigen parcours, voeg power-ups toe en daag jezelf en je vrienden uit voor spannende avonturen.

Naast de basis LEGO Super Mario-sets zijn er ook uitbreidingssets en Power-Up Packs beschikbaar, waarmee spelers extra functies en mogelijkheden kunnen toevoegen aan hun levels en Mario-figuur.

Verzamelitem
LEGO Super Mario 64 Vraagtekenblok 71395

De LEGO Super Mario 64 Vraagtekenblok-set is een indrukwekkende bouwset met maar liefst 2064 LEGO-stenen, gebaseerd op de iconische Super Mario 64-game. Deze set zal zowel fans van Super Mario 64, gamers als liefhebbers van retro-speelgoed aanspreken. Het bouwproces is als het ontdekken van verborgen levels, laag na laag, en biedt tal van verrassingen en geheimen.

 • Ontworpen in de vorm van een klassiek Super Mario-vraagtekenblok.
 • Bevat 10 LEGO Super Mario microfiguren, waaronder Mario, Yoshi, prinses Peach en meer.
 • Het blok is ongeveer 18 cm hoog, breed en diep en kan worden geopend om toegang te bieden tot 4 gedetailleerde Super Mario 64-levels.
 • Levels omvatten Peach's kasteel, Bob-omb-slagveld, Besneeuwde berg en Listig lavaland.
Lees verder »
Aanrader
LEGO Super Mario Avonturen met Mario Startset 71360

De LEGO Super Mario Avonturen met Mario Startset is een spannende set waarmee je de wereld van Super Mario kunt verkennen en tot leven kunt brengen. Met 231 delen bevat deze set alles wat je nodig hebt om te beginnen met spelen en bouwen. Het hoogtepunt van de set is de interactieve LEGO Mario-figuur met een lcd-scherm en geluidseffecten, die reageert op beweging en actie.

 • Bevat een interactieve LEGO Mario-figuur met lcd-scherm en geluidseffecten.
 • Inclusief bouwbare obstakels en vijanden uit de wereld van Super Mario.
 • Ontworpen voor zowel kinderen als volwassenen om te bouwen en te spelen.
 • Moedigt creativiteit en probleemoplossend denken aan.
 • Compatibel met andere LEGO Super Mario-sets voor uitgebreidere avonturen.
Lees verder »
LEGO Super Mario Avonturen met Peach startset 71403

De LEGO Super Mario Avonturen met Peach Startset (71403) is een interactieve bouwset die fans van Super Mario de mogelijkheid biedt om hun eigen avonturen met Princess Peach te beleven. De set bevat een Peach-figuur, een Goomba-figuur en een speelbaar kasteel, waardoor kinderen en volwassenen hun verbeelding kunnen gebruiken en creatieve verhalen kunnen bedenken.

 • Inclusief speelfiguur van Princess Peach en een Goomba.
 • Bevat een speelbaar kasteel en diverse accessoires, zoals een buis, een munt en een vlaggenmast.
 • Interactieve elementen moedigen spelers aan om munten te verzamelen en vijanden te verslaan.
 • Compatibel met de LEGO Super Mario app en andere LEGO Super Mario sets.
Lees verder »
LEGO Super Mario De machtige Bowser 71411

De LEGO Super Mario De Machtige Bowser Set is een indrukwekkende bouwset voor fans van Super Mario. Met maar liefst 2.807 bouwstenen kunnen bouwers een gedetailleerd en flexibel personage van Bowser bouwen, compleet met beweegbare onderdelen en speelfuncties die geïnspireerd zijn op de videogames.

 • Bevat 2.807 LEGO bouwstenen om Bowser en een displaystandaard te bouwen.
 • Het Bowser-model heeft een beweegbare kop, klappende kaken en verstelbare armen, klauwen, poten en staart.
 • De set bevat speelfuncties waarmee Bowser vuurballen kan afschieten.
 • De displaystandaard heeft 2 torens en een verborgen POW-blok.
 • Bowser is ongeveer 32 cm hoog, 41 cm breed en 28 cm diep, inclusief de displaystandaard.
Lees verder »
Tijdloos
LEGO Super Mario Nintendo Entertainment System 71374

De LEGO Super Mario Nintendo Entertainment System Set is een nostalgische bouwset die fans van Super Mario Bros en retro-gaming terugbrengt naar de jaren '80 en '90. Met deze set kunnen bouwers de beroemde NES-console, gamepad en Super Mario-cartridge bouwen. Het meest opvallende kenmerk is dat je door aan de hendel te draaien Mario op het "scherm" kunt laten bewegen, en dit alles zonder batterijen!

 • Bevat 2646 LEGO bouwstenen om de NES-console, gamepad en Super Mario-cartridge te bouwen.
 • Inclusief een "werkende" hendel waarmee Mario op het "scherm" kan bewegen zonder batterijen.
 • De set biedt urenlang bouwplezier en brengt de nostalgische sfeer van de jaren '80 en '90 tot leven.
 • Kan worden gecombineerd met andere sets uit de LEGO Super Mario-collectie voor een volledig interactieve wereld.
Lees verder »
Topper
LEGO Super Mario Startset Avonturen met Luigi 71387

De LEGO Super Mario Startset Avonturen met Luigi (71387) is een uitbreiding van de LEGO Super Mario-serie die nieuwe avonturen en uitdagingen biedt voor fans van Mario en Luigi. De set bevat 280 stukjes en wordt geleverd met een interactieve Luigi-figuur die kan communiceren met andere LEGO Super Mario-sets.

 • Luigi heeft een speciaal LCD-scherm op zijn buik dat emoties kan tonen en reacties geeft op verschillende acties.
 • Bouw diverse omgevingen, waaronder een roze buis, een Wiggler, een Goomba en een Boom Boom.
 • Interactieve functies zoals een ronddraaiende bloem, een beweegbare wip en een hefboom zorgen voor speelplezier.
Lees verder »

Wat is LEGO Super Mario?

LEGO Super Mario is een opwindende serie bouwsets die het iconische personage Mario van Nintendo tot leven brengt in de vorm van LEGO-stenen. Met deze innovatieve sets kunnen fans van Super Mario hun eigen interactieve avonturen creëren door levels te bouwen, munten te verzamelen en vijanden te verslaan, allemaal met behulp van LEGO en de interactieve Mario-figuur.

Waarom LEGO Super Mario?

LEGO Super Mario combineert het plezier van traditioneel LEGO-bouwen met de opwinding van de wereld van Super Mario. Het stelt fans in staat om hun eigen levels te ontwerpen en te spelen, met interactieve elementen die reacties genereren van de LEGO Mario-figuur. Dit biedt een unieke en boeiende speelervaring voor zowel kinderen als volwassenen, waarbij creativiteit en spelplezier centraal staan.

Bekendste Super Mario LEGO sets en hun kenmerken

Enkele van de bekendste Super Mario LEGO sets zijn onder andere de "Avonturen met Mario Startset", de "Piranha Plant Powerslide", de "Bowser's Castle Bossgevecht", en nog veel meer. Deze sets bevatten verschillende bouwbare obstakels, vijanden en speelbare omgevingen die fans in staat stellen om spannende Super Mario-avonturen te beleven.

Voordelen van LEGO Super Mario

 • Creatieve bouwervaring: LEGO Super Mario biedt de mogelijkheid om unieke levels te ontwerpen en te bouwen, wat de creativiteit van bouwers stimuleert.
 • Interactief spelen: De interactieve LEGO Mario-figuur reageert op verschillende acties, zoals het verzamelen van munten en het verslaan van vijanden, wat zorgt voor een boeiende speelervaring.
 • Uitbreidbaarheid: LEGO Super Mario-sets kunnen worden gecombineerd en uitgebreid, waardoor spelers hun eigen uitdagende levels kunnen creëren.

Veelgestelde vragen over Super Mario LEGO sets

 1. Zijn LEGO Super Mario-sets geschikt voor kinderen en volwassenen? Ja, LEGO Super Mario-sets zijn ontworpen voor zowel kinderen als volwassenen en bieden speelplezier voor alle leeftijden.

 2. Moet ik de Super Mario-figuur apart aanschaffen? De Super Mario-figuur wordt meestal meegeleverd in de "Avonturen met Mario Startset", maar kan ook afzonderlijk worden aangeschaft.

 3. Kan ik mijn eigen levels ontwerpen en spelen? Ja, LEGO Super Mario moedigt bouwers aan om hun eigen levels te ontwerpen en te spelen met behulp van de interactieve elementen in de sets.

 4. Zijn er speciale app-functies voor LEGO Super Mario? Ja, er is een speciale LEGO Super Mario app waarmee spelers hun avonturen kunnen bijhouden, scores kunnen vergelijken en nog veel meer.

Met LEGO Super Mario kunnen fans hun liefde voor Super Mario combineren met de creativiteit en het plezier van LEGO-bouwen, wat resulteert in een unieke en meeslepende speelervaring. Deze sets zijn ideaal voor zowel nieuwkomers als doorgewinterde fans van de wereld van Super Mario!