LEGO Marvel

Wat is LEGO Marvel

 • LEGO Marvel is een populaire thema binnen de LEGO collectie. LEGO Marvel is een populair thema dat de wereld van Marvel-superhelden en -schurken tot leven brengt door middel van LEGO-bouwsets en minifiguren. Het combineert de bekende personages en verhalen van Marvel Comics met de creatieve bouw- en speelaspecten van LEGO. Spelers kunnen iconische Marvel-scènes en avonturen opnieuw beleven of hun eigen verhalen bedenken. Met deze sets kunnen kinderen (en volwassenen) hun favoriete Marvel-helden en schurken nabouwen en hun eigen avonturen bedenken.

Waarom LEGO Marvel

 • LEGO Marvel biedt fans van zowel de Marvel-superhelden als LEGO een geweldige manier om hun passie te uiten en zich te verdiepen in de wereld van Spider-Man, Iron Man, Captain America, en vele andere helden. Het thema stimuleert creativiteit en fantasierijk spel terwijl het de wereld van superhelden tot leven brengt. Stap in de schoenen van je geliefde Marvel-personages en beleef spannende missies vol actie en gevaar. Bouw iconische locaties uit de Marvel-universum en creëer je eigen fantastische scenario's. Of je nu de strijd aangaat met schurken om de wereld te redden of gewoon de vrede bewaakt in je eigen LEGO Marvel-stad, de mogelijkheden zijn eindeloos. LEGO Marvel sets bevatten vaak verschillende functies en accessoires, zoals voertuigen, wapens en andere elementen die je kunt gebruiken om het spel nog realistischer te maken. Daarnaast is er ook een breed scala aan accessoires beschikbaar, zoals minifiguren, voertuigen en gebouwen die kunnen worden verzameld en tentoongesteld.

LEGO Marvel Avengers Infinity Gauntlet 76191

De LEGO Marvel Avengers Infinity Gauntlet 76191 is een opvallend en indrukwekkend bouwwerk dat zich richt op de wereld van de superhelden. Met dit set kunnen fans van alle leeftijden hun eigen replica bouwen van de iconische handschoen die door Thanos werd gebruikt in de Marvel-films.

 • Ideaal Showmodel
 • Authentieke Reproductie
 • 590 Onderdelen
Lees verder »
LEGO Marvel Avengers Thors Hamer 76209

Breng de kracht van Marvel Studios' Infinity Saga naar huis met het LEGO Marvel Thors Hamer 76209 displaymodel. Deze imposante replica van Mjölnir, het iconische wapen van Thor, is ca. 46 cm hoog en staat op een stevige standaard met een informatieplaatje. 

 • 979 Onderdelen
 • Inclusief Minifiguur en Micromodellen
 • Veelzijdig Displaymodel
Lees verder »
NIEUW
LEGO Marvel Avengers Toren 76269

Betreed het epische Avengers Universum met de LEGO Marvel Avengers Toren (76269). Deze indrukwekkende set bevat 5201 onderdelen en biedt een boeiende bouwervaring voor volwassen fans. Met een hoogte van meer dan 90 cm en 31 iconische Marvel-figuren kun je legendarische momenten uit de Infinity Saga herbeleven.

 • Vol Authentieke Details
 • Een totaal van 5201 onderdelen!
 • Inclusief 31 Minifiguren
 • Afmetingen 90x34x25cm
Lees verder »
Zeldzaam
LEGO Marvel Black Panther 76215

Ervaar de trots van Wakanda met de LEGO Marvel Black Panther 76215 buste van koning T'Challa. Bijna levensgroot, met een hoogte van 46 cm en een breedte van 39 cm, staat deze indrukwekkende buste op een stevige standaard met informatieplaatje. Het gedetailleerde model onderscheidt zich door de pulserende kracht van vibranium en verwijderbare handen die de groet Wakanda Forever brengen. Een prachtige combinatie van traditie en technologie.

 • 2961 Onderdelen
 • Aanpasbare Houding
 • Authentieke Details
Lees verder »
LEGO Marvel Ik ben Groot 76217

Met de LEGO Marvel Ik ben Groot 76217 set kunnen fans de charme van Groot uit Guardians of the Galaxy in huis halen. Deze set bevat een gedetailleerde levensgrote buste van Groot, een leuke bouwervaring met 476 onderdelen en een stevige standaard voor indrukwekkende weergave. Een ideaal geschenk voor liefhebbers van Marvel en LEGO.

 • Verschillende Houdingen
 • Inclusief Casettebandje
 • Gedetailleerd Ontwerp
Lees verder »
LEGO Marvel Spider-Man Hulk vs. Rhino Truck Duel 10782

De LEGO Marvel Spider-Man Hulk vs. Rhino truck duel is een fantastische set voor fans van Marvel Comics en Super Heroes. Deze set bevat de beroemde personages Spider-Man, Hulk en Rhino, evenals een gedetailleerde vrachtwagen die ze kunnen gebruiken als voertuig tijdens hun epische gevechten.

Lees verder »
LEGO Marvel The SHIELD Helicarrier 76042

Bouw de LEGO Marvel Super Heroes SHIELD Helicarrier (76042) en ontdek een epische set met 2.996 onderdelen. Deze gedetailleerde replica van het iconische vliegdekschip uit de Marvel-wereld bevat twee landingsbanen, micro-Quinjets, straaljagers en grondvoertuigen. Met vijf minifiguren, waaronder Nick Fury en Captain America, en 12 microfiguren, biedt deze set een ultieme bouwervaring en een indrukwekkende weergave van de SHIELD Helicarrier.

 • Totaal 17 Minifiguren
 • Inclusief Verschillende Voertuigen
 • Inclusief Bekende Wapens
Lees verder »

Bekendste Marvel LEGO sets en hun kenmerken

 • Enkele van de meest opvallende LEGO Marvel sets zijn onder andere Avengers Helicarrier, Spider-Man's Web Warriors Ultimate Bridge Battle en Thanos: Ultimate Battle. Deze sets bevatten gedetailleerde replica's van Marvel-locaties en voertuigen, evenals minifiguren van beroemde helden en schurken.

Voordelen van LEGO Marvel

 • LEGO Marvel stimuleert creatief bouwen, verhalen bedenken en rollenspel. Het helpt bij het ontwikkelen van ruimtelijk inzicht, fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden. Bovendien biedt het een kans om samen met vrienden en familie te spelen en Marvel-avonturen te delen.

Veelgestelde vragen over LEGO Marvel

a. Kan ik LEGO Marvel-sets combineren met andere LEGO-thema's?
- Ja, LEGO Marvel-sets kunnen worden gecombineerd met andere LEGO-sets om unieke verhalen en scenario's te creëren. De flexibiliteit van LEGO stelt spelers in staat om hun eigen universum te bouwen.

b. Zijn LEGO Marvel-sets geschikt voor kinderen van alle leeftijden?
- LEGO Marvel biedt sets met verschillende moeilijkheidsgraden, van eenvoudigere sets voor jongere kinderen tot complexere sets voor tieners en volwassenen.

c. Bestaan er Marvel-films en tv-series die gerelateerd zijn aan LEGO Marvel?
- Ja, er zijn LEGO-animatiefilms en tv-series met Marvel-personages, waaronder LEGO Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled en LEGO Marvel Super Heroes - Guardians of the Galaxy: The Thanos Threat.

Naast de helden, de LEGO Star Wars SuperHeroes vind je ook sets die de schurken uit de Marvel-wereld tot leven brengen, waaronder Thanos, Loki, Green Goblin en vele anderen. Bouw indrukwekkende voertuigen, bases en wapens om je superhelden en schurken mee uit te rusten. Als je op zoek bent naar LEGO Marvel set, dan heeft LEGO een breed assortiment om uit te kiezen. Er zijn sets beschikbaar voor alle leeftijden en niveaus, van eenvoudige bouwsets voor beginners tot meer geavanceerde sets voor gevorderde bouwers. Dus, als je een fan bent van de Avengers en LEGO, dan zijn Marvel LEGO set een absolute must-have!