LEGO Star Wars Het Kind Baby Yoda

LEGO Star Wars Baby Yoda 75318 kopen? Alle weetje en details over de Yoda LEGO

VERSTELBARE ONDERDELEN

EEN TOTAAL VAN 1073 ONDERDELEN!

LEUKE CADEAU TIP

19CM HOOG, 21CM BREED, 13 CM DIEP

De LEGO Star Wars Het Kind Baby Yoda set is een must-have voor fans van de Star Wars-franchise en de populaire Disney+ serie "The Mandalorian". Met deze set kunnen fans hun eigen schattige en avontuurlijke momenten creëren met het schattige personage "The Child", beter bekend als Baby Yoda. Het model is prachtig ontworpen en bevat de karakteristieke grote oren, een verstelbaar hoofd en een uitklapbare informatiekaart met details over het personage.

Kenmerken en Specificaties van de Yoda LEGO

  • Authentieke Weergave: De set biedt een gedetailleerde en authentieke weergave van het personage The Child. Het omvat de karakteristieke grote ogen, groene huid, puntige oren en schattige uitdrukking die Baby Yoda zo geliefd maken.

  • Bewegingsmogelijkheden: Hoewel LEGO-figuren meestal niet veel bewegingsopties hebben, is er vaak enige articulatie mogelijk, zoals het draaien van het hoofd of het bewegen van de armen. Dit stelt bouwers in staat om leuke poses te creëren.

  • Accessoires: De set wordt geleverd met specifieke accessoires die Baby Yoda associeert met de serie, zoals een schakelaar om het speelgoed in de zweefwieg te laten bewegen.

  • Bouwplezier: LEGO-sets staan bekend om het plezier van het bouwen, en deze set is geen uitzondering. Het is ontworpen om zowel ervaren LEGO-bouwers als fans van Star Wars aan te spreken.

  • Displaywaardig: Na voltooiing is de set een geweldig verzamelobject en kan het als display worden gebruikt, vooral voor Star Wars-liefhebbers.

  • Samenwerking met andere sets: LEGO Star Wars-sets zijn vaak compatibel en kunnen worden gecombineerd voor een grotere, samenhangende weergave van scènes of voertuigen uit het Star Wars-universum.

  • Aanbevolen Leeftijd: LEGO geeft elke set een aanbevolen leeftijd, zodat ouders kunnen beoordelen of het geschikt is voor hun kinderen.

LEGO Star Wars Baby Yoda 75318 Speed Build

Afmetingen van de LEGO Yoda

De Yoda Lego Star Wars bestaat uit 1073 stukjes, waardoor het bouwproces zowel uitdagend als leuk is. Eenmaal gebouwd, meet het model meer dan 19 centimeter hoog en 21 centimeter breed, en is het een prachtige aanvulling op elke LEGO Star Wars-collectie. De set bevat ook een displaystandaard met een informatiekaart en een LEGO minifiguur van het personage "The Child".

Naast het bouwplezier en de esthetische waarde, biedt deze Baby Yoda Lego Star Wars set ook geweldige speelmogelijkheden. Het is een geweldige manier om kinderen te laten kennismaken met de wereld van Star Wars en om hun creativiteit en verbeeldingskracht te stimuleren. Kortom, deze LEGO set is een fantastische keuze voor fans van alle leeftijden en een waardevolle toevoeging aan elke LEGO of Star Wars collectie.

Set Nummer75318
ThemaStar Wars
Aantal Bouwstenen1075
Aanbevolen Leeftijd10+
Afmeting19x21x13cm
Aantal Minifiguren1
Prijs€65,-

LEGO Star Wars Het Kind Baby Yoda 75318 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Star Wars Het Kind Baby Yoda 75318.

Schrijf een review