LEGO Star Wars Luke Skywalker (Red Five) Helm 75327

LEGO Star Wars Luke Skywalker (Red Five) Helm 75327 kopen? Alle weetje en details over de Luke Skywalker LEGO

WAANZINNIG DISPLAYMODEL

 675 ONDERDELEN!

REALISTISCHE DETAILS

19CM HOOG, 12CM BREED, 13 CM DIEP

 

Laat je creatieve Kracht ontwaken met het bouwen van de Luke Skywalker (Red Five) helm (75327). Deze LEGO Star Wars helm is een verzamelmodel en markeert de primeur van de eerste open helm in de collectie. Ontdek je innerlijke Jedi terwijl je de authentieke details, waaronder een bouwbare microfoon en binnenkantvulling, en het doorschijnend rode vizier nabouwt. Plaats je meesterwerk op de geïntegreerde standaard met naamplaatje voor de finishing touch. Volg de stapsgewijze instructies die zijn inbegrepen om het bouwproces ontspannen te doorlopen. En als je klaar bent voor je volgende missie, bekijk dan ook de andere LEGO Star Wars helmen die nieuw zijn vanaf maart 2022.

Het sterrenstelsel ligt in jouw handen. De saga begon lang geleden in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. Nu gaat het avontuur verder bij jou thuis met hoogwaardige LEGO Star Wars sets voor volwassenen. Ontdek het perfecte cadeau voor een verjaardag of de feestdagen, geschikt voor elke Star Wars-fan of LEGO-liefhebber. Laat de creatieve Kracht in jezelf ontwaken en herbeleef je favoriete momenten uit de Star Wars saga terwijl je de authentieke details van Luke Skywalkers helm met LEGO stenen reconstrueert. Plaats je meesterwerk op de geïntegreerde standaard met naamplaatje om een echte blikvanger te creëren.

Kenmerken en Details van de LEGO Star Wars Luke Skywalker (Red Five) Helm 75327

  • Realistische Weergave: De set is ontworpen om de kenmerkende helm van Luke Skywalker na te bootsen met een hoge mate van nauwkeurigheid en realisme.

  • Bouwplezier: LEGO-fans zullen genieten van het bouwen van deze helm, die wordt geleverd met gedetailleerde instructies. Het bouwproces is zowel uitdagend als plezierig.

  • Displaywaardig: Na voltooiing is de helm een indrukwekkend displayobject. Het is een geweldig stuk voor fans van Star Wars en LEGO om hun passies te combineren.

  • Standaardmaat: De helm is ontworpen in een schaal die vergelijkbaar is met andere LEGO-helmen, zodat deze mooi past bij eventuele toekomstige Star Wars-helmsets.

  • Geschikt voor volwassenen: LEGO Star Wars-helmsets, waaronder deze van Luke Skywalker, zijn vaak gericht op volwassen fans vanwege hun schaal en complexiteit.

  • Aanbevolen Leeftijd: Zoals bij alle LEGO-sets, heeft ook deze een aanbevolen leeftijd, die helpt bij het bepalen of de set geschikt is voor kinderen.

  • Bouw en tentoonstelling: Deze helm is ontworpen om te worden gebouwd en vervolgens tentoongesteld. Het kan een geweldige aanvulling zijn op een LEGO Star Wars-collectie of een Star Wars-themakamer.

LEGO Star Wars Luke Skywalker (Red Five) Helm 75327 Speed Build

Deze pilotenhelm is de allereerste LEGO Star Wars helm en heeft alle details van het origineel uit de films. De vulling, het doorschijnende rode vizier en de microfoon zijn perfect nagebootst en met de geïllustreerde montagehandleiding kan de helm gemakkelijk in elkaar gezet worden. De geïntegreerde standaard met naamplaatje maakt het mogelijk om de helm op een prachtige manier tentoon te stellen. Als je een Star Wars-fan bent, is deze helm een must-have voor je verzameling en een prachtige decoratie voor thuis of op kantoor. May the creative force be with you, young Padawans!

Breid je verzameling uit met deze set die deel uitmaakt van een reeks verzamelmodellen van LEGO Star Wars helmen, elk met een eigen leuke, boeiende en creatieve bouwervaring. Dit 675-delige bouwplezier is niet alleen een traktatie voor jezelf, maar ook een geweldig cadeau voor een volwassen Star Wars™ fan, een enthousiaste LEGObouwer en/of een verzamelaar van LEGO Star Wars helmen.

Deze bouwbare Star Wars helm voor de verzameling heeft een grote visuele impact en staat ongeveer 19 cm hoog, 12 cm breed en 13 cm diep. Laat je LEGO-meesterwerk schitteren als een eerbetoon aan het epische Star Wars universum.

Set Nummer75327
ThemaStar Wars
Aantal Bouwstenen675
Aanbevolen Leeftijd18+
Afmeting19x12x13cm
Aantal MinifigurenGeen
Prijs€60,-

LEGO Star Wars Luke Skywalker (Red Five) Helm 75327 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Star Wars Luke Skywalker (Red Five) Helm 75327.

Schrijf een review