LEGO Colosseum 10276

LEGO Colosseum 10276 kopen? Alle weetje en details over de Colosseum LEGO

 MINIMAAL 25 UUR SPEELPLEZIER!

EEN TOTAAL VAN 9039 ONDERDELEN!

REALISTISCHE DETAILS

27CM HOOG, 52CM BREED, 59 CM DIEP

 

De LEGO Colosseum 10276 set is een indrukwekkend kunstwerk en een monumentale uitdaging voor volwassen LEGO-fans. Het is een van de grootste LEGO-set die momenteel op de markt verkrijgbaar is en bestaat uit maar liefst 9036 kleine bouwsteentjes. Het model is getrouw gemodelleerd naar het drie verdiepingen tellende amfitheater in Rome en bevat elk detail van het originele monument, van de zuilen van de voorgevel tot de grote arena met zijn zijbeuken. Het is een architectonisch wonder dat niet alleen in werkelijkheid, maar ook als authentieke replica als de Colosseum LEGO -set indruk maakt.

Specificaties, Afmetingen en Kenmerken van LEGO Colosseum

De Colosseum LEGO met een indrukwekkende totale omvang van ongeveer 27 cm hoog, 52 cm breed en 59 cm diep heeft een elliptische vorm en is het een geweldig cadeau voor architectuur- en reisliefhebbers. Deze set is aanbevolen voor bouwers van 18 jaar en ouder en is dus echt alleen geschikt voor reeds volwassen LEGO-bouwers.

Bouwen aan de LEGO Colosseum 10276 is een uitdaging en vereist veel geduld en toewijding. Het bouwproces van het modelamfitheater is vergelijkbaar met het proces van het origineel, waarbij de moderne "houten" arena het laatste deel was dat op het LEGO-model werd geplaatst, zoals het in de jaren negentig in het echt was. Het plateua is een knutselwerk op zich. Ook wordt de LEGO Colosseum mooi afgewerkt met wat bomen en planten erom heen. 

Elk detail van het modelamfitheater blijft trouw aan het echte Colosseum, inclusief de 80 'ribben' in de toeschouwerstribunes en de drie verschillende tinten baksteen om de verschillende kolommen en veroudering van het Romeinse monument na te bootsen. Het voltooide model is meer dan alleen een replica van het Colosseum, het is een meesterwerk dat de geschiedenis en de schoonheid van dit architectonische wonder vastlegt. Het is een perfect verzamelobject om keer op keer te bewonderen en een indrukwekkende aanvulling op elke LEGO-verzameling.

Set Nummer10276
ThemaIcons
Aantal Bouwstenen9036
Aanbevolen Leeftijd18+
Afmeting27x52x59cm
Aantal MinifigurenGeen
Prijs€550,-

LEGO Colosseum 10276 Reviews

Schrijf een review