LEGO Duplo

LEGO Duplo kopen? Vergelijk LEGO Duplo bouwsets hier!

LEGO Duplo is speciaal ontworpen voor jonge kinderen tussen de 1,5 en 5 jaar oud en biedt een geweldige introductie tot de wereld van LEGO-bouwsets. Deze sets zijn iets groter dan de standaard LEGO-stenen, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn voor kleine handjes en kinderen de bouwvaardigheden en fijne motoriek kunnen ontwikkelen. LEGO Duplo-sets zijn verkrijgbaar in verschillende thema's, waaronder dieren, voertuigen, bouwplaatsen, boerderijen en nog veel meer.

Met LEGO Duplo kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en hun eigen creaties maken, of ze kunnen zich concentreren op het bouwen van specifieke modellen zoals auto's, huizen en dieren. De sets zijn gemakkelijk te combineren en uit te breiden, waardoor kinderen steeds weer nieuwe creaties kunnen maken.

Naast het bevorderen van de bouwvaardigheden, stimuleert LEGO Duplo ook de ontwikkeling van cognitieve vaardigheden, zoals probleemoplossend denken, ruimtelijk inzicht en concentratie. Bovendien kunnen ouders en verzorgers samen met hun kinderen spelen en hun band versterken terwijl ze bouwen. LEGO Duplo is een geweldige keuze voor ouders en verzorgers die hun kinderen willen laten kennismaken met de wereld van bouwen en creativiteit. De sets zijn duurzaam, veilig en leuk voor jonge kinderen. Met LEGO Duplo kunnen ze hun eigen verhalen creëren en beleven, en daarbij hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen. Laat ze hun eerste stapjes zetten in de magie van bouwen met LEGO Duplo!

NIEUW
LEGO DUPLO 3in1 Magisch Kasteel

LEGO DUPLO 3in1 Magisch kasteel (10998) biedt eindeloos fantasierijk speelplezier voor peuters. Het is een bouwset die geïnspireerd is op de Disney-wereld en die kinderen de mogelijkheid geeft om het kasteel op 3 verschillende manieren te bouwen, afhankelijk van hun fantasie en verbeelding.

Lees verder »
LEGO DUPLO Brandweerauto

De LEGO DUPLO Brandweerauto (10969) is een leuke speelgoedset voor jonge kinderen die geïnteresseerd zijn in hulpdiensten en avontuurlijke reddingsmissies. Met deze set kunnen kinderen een brandweerauto bouwen en zich vervolgens bezighouden met het bedenken van verschillende reddingsacties.

Lees verder »
LEGO DUPLO Dierentrein

De LEGO DUPLO Dierentrein (10955) is een kleurrijke en educatieve speelset die speciaal is ontworpen voor peuters en kleuters. Met deze set kunnen kinderen hun eigen trein bouwen en de dieren overal naartoe brengen. De set bevat een locomotief, een passagierswagon, een wagon met een schattige olifant en een wagon met een giraffe en een leeuw.

Lees verder »
LEGO DUPLO Disney Frozen IJskasteel

Met de LEGO DUPLO Disney Frozen IJskasteel (10899) kunnen kinderen zich onderdompelen in de magische wereld van Frozen. Het kasteel bestaat uit verschillende bouwbare delen, waaronder een toren met glijbaan, een sneeuwfort met beweegbare poort, een tafel, stoelen en een theeservies voor een theekransje met de favoriete personages Anna, Elsa en Olaf.

Lees verder »
Educatief
LEGO DUPLO Getallentrein Leren Tellen

De LEGO DUPLO Getallentrein Leren Tellen (10954) is een educatief speelgoed voor jonge kinderen om hen te helpen bij het leren tellen en het ontwikkelen van hun fijne motoriek. De set bevat een trein met drie wagons, elk versierd met een nummer van 0 tot 9, en LEGO DUPLO stenen die kunnen worden gebruikt om de wagons te versieren en de cijfers te bouwen. Kinderen kunnen de trein gebruiken om te spelen en te leren, en ouders kunnen hen helpen de cijfers te leren en te oefenen met tellen.

Lees verder »
Topper!
LEGO DUPLO Goederentrein

LEGO DUPLO Goederentrein (10875) is een geweldige treinset voor kinderen van 2 tot 5 jaar oud. Deze set bevat een elektrische goederentrein met gemotoriseerde locomotief, vrachtwagen, kraan en diverse accessoires om de trein te laden en lossen. Kinderen kunnen de trein besturen met de bijgeleverde afstandsbediening en de trein laten stoppen en starten op het station.

Lees verder »
Topper!
LEGO DUPLO Opbergdoos

Met de LEGO DUPLO Opbergdoos (10913) kunnen kinderen hun creativiteit op de vrije loop laten en eindeloos bouwen en spelen met de iconische DUPLO-bouwstenen. De set bevat 65 kleurrijke stenen in verschillende vormen en maten, waaronder bloemen, ballonnen en zelfs een giraffe. De opbergdoos is tevens een handige manier om de stenen op te bergen na het spelen en zorgt ervoor dat de kamer netjes blijft.

Lees verder »
Aanrader
LEGO DUPLO Stoomtrein

De LEGO DUPLO Stoomtrein (10874) is een geweldig speelgoed voor jonge kinderen die dol zijn op treinen. Het is een interactieve set die kinderen laat kennismaken met de wereld van de spoorwegen en het plezier van het bouwen met LEGO DUPLO blokken.

Lees verder »
Uitbreiden
LEGO DUPLO Treinbrug en -Rails

LEGO DUPLO Treinbrug en -rails (10872) is een speelgoedset die kinderen vanaf 2 jaar in staat stelt om hun eigen treinbaan te bouwen en te ontdekken. Met deze set kunnen kinderen hun creativiteit en verbeeldingskracht gebruiken om een ​​spannende spoorweg te creëren met een brug die over een waterpartij loopt.

Lees verder »
Uitbreiden
LEGO DUPLO Treinrails

Met de LEGO DUPLO Treinrails (10882) kan je kind de spannendste treinreizen bouwen en een eigen spoorwegsysteem maken. De set bevat 23 stukken, waaronder gebogen en rechte rails, wissels, een spoorwegovergang en een rode signaalsteen om de treinen veilig over de sporen te laten rijden.

Lees verder »
LEGO DUPLO Wilde dieren van Zuid-Amerika

De LEGO DUPLO Wilde dieren van Zuid-Amerika (10973) set is een prachtig speelgoed voor jonge kinderen die dol zijn op wilde dieren en avontuur. De set is speciaal ontworpen voor kinderen van 2 jaar en ouder en bevat een variëteit aan kleurrijke dierenfiguren, waaronder een jaguar, een aap, een krokodil, een schildpad en een flamingo.

Lees verder »
SALE
Met de LEGO DUPLO Parkeergarage en Wasstraat

Met de LEGO DUPLO Parkeergarage en Wasstraat (10948) set kunnen kinderen hun eigen parkeergarage en wasstraat bouwen en hun fantasie de vrije loop laten. De set bevat een gemakkelijk te bouwen parkeergarage met meerdere verdiepingen, een wasstraat, een tankstation en 3 auto's, waaronder een auto met een speciaal licht- en geluidseffect.

Lees verder »
Met de LEGO DUPLO Truck en Graafmachine met Rupsbanden

Met de LEGO DUPLO Truck en Graafmachine met Rupsbanden set (10931) kunnen kinderen hun eigen bouwplaats creëren en met gemak zware lasten verplaatsen. De set bevat een grote truck met kiepbak en een graafmachine met rupsbanden die kan graven en draaien. Kinderen kunnen stenen oppakken en verplaatsen met de graafmachine en de kiepbak van de truck vullen en legen.

Lees verder »
Topper
Met de LEGO DUPLO Wilde dieren van Azië

LEGO DUPLO Wilde dieren van Azië (10974) is een fantastische speelset voor peuters die geïnteresseerd zijn in wilde dieren en hun natuurlijke leefomgeving. Met deze set kunnen kinderen de prachtige dieren van Azië ontdekken, zoals olifanten, tijgers, panda's en apen, en hun leefomgeving verkennen door middel van een 3D-speelmat met bamboe en kersenbloesem.

Lees verder »