LEGO DUPLO Dierentrein 10955

LEGO DUPLO Dierentrein 10955 Kenmerken & Details

De LEGO DUPLO Dierentrein (10955) is een kleurrijke en educatieve speelset die speciaal is ontworpen voor peuters en kleuters. Met deze set kunnen kinderen hun eigen trein bouwen en de dieren overal naartoe brengen. De set bevat een locomotief, een passagierswagon, een wagon met een schattige olifant en een wagon met een giraffe en een leeuw.

De set bevat ook een DUPLO figuur van een conducteur en verschillende accessoires om het spelen nog leuker te maken, zoals een boom, bloemen en bananen. Kinderen kunnen de trein op verschillende manieren opbouwen en de wagons aan elkaar vastmaken met behulp van de meegeleverde DUPLO blokken.

Met de DUPLO Dierentrein kunnen kinderen hun creativiteit en fantasie ontwikkelen, terwijl ze tegelijkertijd leren over dieren en treinen. De set is ook compatibel met andere DUPLO treinsets, waardoor kinderen hun treinsysteem kunnen uitbreiden en nog meer speelplezier kunnen beleven.

De set is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en bevat 15 DUPLO stukken. De trein is ongeveer 14 cm hoog, 15 cm lang en 6 cm breed en is dus perfect voor kleine handjes om vast te houden en te bouwen.

Set Nummer10955
ThemaDUPLO
Aantal Bouwstenen15
Aanbevolen Leeftijd1+
Afmeting14x15x6cm
Aantal MinifigurenGeen
Prijs€20,-

LEGO DUPLO Dierentrein 10955 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO DUPLO Dierentrein 10955.

Schrijf een review