LEGO Architecture Vrijheidsbeeld 21042

LEGO Vrijheidsbeeld 21042 kopen? Alle weetje en details over de Vrijheidsbeeld LEGO

ARCHITECTURALE NAUWKEURIGHEID

EEN TOTAAL VAN 1685 ONDERDELEN!

PRACHTIGE DISPLAY VOOR ELKE OMGEVING

44CM HOOG, 14CM BREED EN 14CM DIEP


Het LEGO Architecture Vrijheidsbeeld 21042 is een prachtige bouwset die een iconisch Amerikaans symbool, het Vrijheidsbeeld, op schaal en met verbluffende details weergeeft. Deze set is een onderdeel van de LEGO Architecture-lijn, die zich richt op het recreëren van beroemde architectonische en historische bezienswaardigheden in LEGO-vorm. Als je een fan bent van architectuur en geschiedenis, dan is de LEGO Vrijheidsbeeld set een must-have voor jouw collectie. Deze set bevat 1685 stukjes en heeft een nauwkeurig kleurenschema en een complex en realistisch ontwerp. Het is een uitdagend, maar zeer lonend bouwproject en het past perfect op elk display. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en details van de LEGO Vrijheidsbeeld-set:

Kenmerken en Details van de LEGO Vrijheidsbeeld 21042

Het Vrijheidsbeeld: De set bevat een indrukwekkende miniatuurversie van het Vrijheidsbeeld, dat een van de meest herkenbare beelden ter wereld is. Het beeld staat op een voetstuk met een naamplaatje en heeft de karakteristieke toorts en kroon, evenals een boek dat de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring symboliseert. Voorzien van een uiterst nauwkeurige basis met fijn gedetailleerde schild- en steenpatronen, fraai uitgewerkte balkons ondersteund door zuilen, en een standbeeld van Lady Liberty dat is gehuld in een elegant vallende draperie. Ze draagt een kroon met zeven punten, houdt het beroemde tablet vast en heeft een gouden fakkel in haar hand.

Architecturale nauwkeurigheid: De LEGO-stenen worden zorgvuldig gebruikt om de architecturale details van het Vrijheidsbeeld vast te leggen, waardoor het model een zeer realistische en gedetailleerde uitstraling heeft. De groene oxidatie op het koperen oppervlak en de textuur van het beeld zijn goed nagebootst.

LEGO Architecture Vrijheidsbeeld 21042 Speed Build

Informatieboekje: De LEGO Vrijheidsbeeld wordt geleverd met een informatief boekje dat interessante feiten en geschiedenis over het Vrijheidsbeeld bevat. Dit boekje biedt meer inzicht in de rol van het beeld als symbool van vrijheid en democratie.

Displaywaarde: Het afgewerkte model kan dienen als een prachtige display in je huis, kantoor of collectie. Het is een uitstekende manier om je liefde voor geschiedenis en vrijheid te tonen, en het is een gespreksonderwerp voor bezoekers.

Bouwervaring: Het bouwen van deze Vrijheidsbeeld LEGO is plezierig en uitdagend, waardoor het zowel voor volwassenen als kinderen geschikt is. Het stelt LEGO-enthousiasten in staat om hun bouwvaardigheden te gebruiken en een symbolisch stuk Amerikaanse geschiedenis te creëren.

De LEGO Architecture Vrijheidsbeeld set biedt een geweldige manier om dit beroemde monument te eren en te bewonderen. Het is niet alleen een prachtig bouwproject, maar ook een educatieve ervaring en een eerbetoon aan de idealen van vrijheid en democratie. Deze set is een waardevolle aanvulling op de LEGO-collectie van fans van geschiedenis, architectuur en Amerikaanse cultuur. Het afgewerkte model heeft een hoogte van ongeveer 44 cm en een breedte en diepte van 14 cm.
Hoewel sommige bouwers opmerkingen hebben gemaakt over het gebrek aan details, vooral op het gezicht, doet dat niets af aan de prachtige uitstraling van de set en de voldoening die het bouwproces met zich meebrengt. De LEGO Architecture Vrijheidsbeeld set is een geweldig cadeau voor iedereen die van geschiedenis, architectuur en bouwen houdt.

Set Nummer21042
ThemaArchitecture
Aantal Bouwstenen1685
Aanbevolen Leeftijd16+
Afmeting44x14x14cm
Aantal MinifigurenGeen
Prijs€75,-

LEGO Vrijheidsbeeld 21042 | Architecture | Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Vrijheidsbeeld 21042 | Architecture |.

Schrijf een review