LEGO Stranger Things

LEGO Stranger Things kopen? Vergelijk LEGO Stranger Things bouwsets hier!

Jazeker, het LEGO thema Stranger Things is gebaseerd op de populaire sciencefiction-horrorserie met dezelfde naam, die zich afspeelt in de jaren '80. De LEGO sets zijn ontworpen om enkele van de meest iconische scènes uit de serie na te bootsen, en bevatten personages zoals Eleven, Mike, Lucas en Will.

Er zijn twee sets uitgebracht in het Stranger Things thema: de Upside Down set en de Byers' House set. De Upside Down set bestaat uit twee parallelle gebouwen die de echte wereld en de ondersteboven wereld uit de serie vertegenwoordigen. De set kan worden omgedraaid om de verschillende werelden te laten zien, en bevat ook minifiguren van de belangrijkste personages en een aantal speciale functies zoals lichteffecten en een verwijderbare muur. 

LEGO Netflix Stranger Things The Upside Down

LEGO Netflix Stranger Things The Upside Down is een set voor volwassenen die houden van tv-series. De set is gebaseerd op de immens populaire Netflix-serie Stranger Things en heeft meer dan 2000 stukjes. Het stevige model kan worden omgedraaid om het te transformeren in de omgekeerde wereld. Het bevat het huis van de Byers, met Will's slaapkamer, woonkamer en eetkamer. 

Lees verder »