LEGO Stranger Things

LEGO Stranger Things kopen? Vergelijk LEGO Stranger Things bouwsets hier!

Jazeker, het LEGO thema Stranger Things is gebaseerd op de populaire sciencefiction-horrorserie met dezelfde naam, die zich afspeelt in de jaren '80. De LEGO sets zijn ontworpen om enkele van de meest iconische scènes uit de serie na te bootsen, en bevatten personages zoals Eleven, Mike, Lucas en Will.

Er zijn twee sets uitgebracht in het Stranger Things thema: de Upside Down set en de Byers' House set. De Upside Down set bestaat uit twee parallelle gebouwen die de echte wereld en de ondersteboven wereld uit de serie vertegenwoordigen. De set kan worden omgedraaid om de verschillende werelden te laten zien, en bevat ook minifiguren van de belangrijkste personages en een aantal speciale functies zoals lichteffecten en een verwijderbare muur. 

LEGO Stranger Things The Upside Down 75810

De LEGO Netflix Stranger Things The Upside Down-set is een speciale set voor volwassenen die fan zijn van de populaire Netflix-serie Stranger Things. Met meer dan 2000 stukjes stelt deze set het huis van de Byers voor en kan deze worden omgedraaid om de alternatieve dimensie, "The Upside Down," weer te geven.

  • Gebaseerd op de populaire Netflix-serie Stranger Things.
  • Omkeerbaar model voor zowel de normale wereld als "The Upside Down."
  • Gedetailleerde reconstructie van het huis van de Byers met Will's slaapkamer, woonkamer en eetkamer.
  • Inclusief acht minifiguren van Stranger Things-personages met accessoires.
  • Gedetailleerde decoraties en accessoires, waaronder de herkenbare alfabetmuur.
Lees verder »