LEGO City Vrachttrein 60198

De LEGO City Vrachttrein 60198 is een indrukwekkende en gedetailleerde bouwset die jonge bouwers in staat stelt hun eigen goederenvervoeravonturen te creëren. Met 6 LEGO minifiguren, waaronder 4 treinmedewerkers, een beveiligingsmedewerker en een boef, biedt deze set een rijke en diverse speelervaring. 

Kenmerken en Details van de LEGO City Vrachttrein 60198

 • Gemotoriseerde locomotief: De set bevat een gemotoriseerde locomotief met afstandsbediening via Bluetooth. Met 10 snelheden kunnen kinderen de trein met precisie besturen. Het te openen dak onthult het interieur van de locomotief met een cabine voor de machinist en een bedieningspaneel. Met de app kun je de snelheid en richting van de trein aanpassen en speciale geluidseffecten en acties activeren, zoals het laden en lossen van de goederen.

 • Verschillende wagons: De vrachttrein wordt geleverd met drie verschillende wagons:

  • Wagon voor boomstammen met een speciale ruimte om boomstammen te vervoeren.
  • Kraanwagon met een draaibare en uitschuifbare arm om ladingen op te tillen.
  • Containerwagon met twee containers die laadhaken op het dak hebben en ruimte bieden voor pallets.
 • Toebehoren en details: De set bevat diverse accessoires, waaronder een moersleutel, goudstaven, bankbiljetten, bouwbare pallets, boomstammen en zelfs een sneeuwscooter. Hierdoor ontstaan talloze mogelijkheden voor creatief rollenspel.

 • Controlecentrum en spoorlay-out: De set bevat een controlecentrum met een ladder en signaallampen. De ovale baan met 16 gebogen railelementen, 16 rechte railelementen en een wissel biedt flexibiliteit bij het neerleggen van de spoorlay-out. De set bevat ook een treinbaan die je zelf kunt opbouwen, inclusief rechte en gebogen rails, wissels, een overweg en een laadstation met kraan. Met de hijskraanwagon kun je containers en andere goederen van de trein tillen en op de vrachtwagen laden. De helikopter kan worden gebruikt om de goederen vanuit de lucht te verkennen en op te sporen.

LEGO City Vrachttrein 60198 Speed Build

 • Interactief spelen: Kinderen kunnen het dak van de locomotief openen om de coole details binnenin te bekijken. Met de afstandsbediening kunnen ze de trein met 10 verschillende snelheden besturen, de kraan bedienen, de boomstammen laden en lossen, en zelfs de wissel activeren om de trein naar verschillende sporen te leiden.

 • Compatibiliteit en aanpassing: De set kan worden gecombineerd met andere LEGO City sets, waardoor kinderen hun eigen LEGO City-omgeving kunnen bouwen en aanpassen.

 • Afmetingen: De Vrachttrein is in totaal ongeveer 11 cm hoog, 82 cm lang en 6 cm breed. Verschillende voertuigen en structuren hebben unieke afmetingen en dragen bij aan de diversiteit van de set. Zo is de locomotief is ca. 11 cm hoog, 27 cm lang en 6 cm breed. Het controlecentrum is ca. 21 cm hoog, 8 cm breed en 12 cm diep. De kraanwagon is ca. 10 cm hoog, 22 cm lang en 5 cm breed. De wagon voor boomstammen is ca. 5 cm hoog, 15 cm lang en 6 cm breed. De containerwagon is ca. 9 cm hoog, 18 cm lang en 5 cm breed. De gepantserde vrachtwagen is ca. 6 cm hoog, 15 cm lang en 6 cm breed. 

Met 1226 onderdelen biedt deze set urenlang bouw- en speelplezier. De set bevat ook vier minifiguren: twee treinmachinisten, een vrachtwagenchauffeur en een kraanbestuurder, die zorgen voor een realistische speelervaring. Kortom, de LEGO City Vrachttrein is niet alleen een indrukwekkende bouwset, maar ook een geweldige bron van speelplezier en creatieve verhalen voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder.

Set Nummer60198
ThemaCity
Aantal Bouwstenen1226
Aanbevolen Leeftijd6+
Afmeting21x82x12cm
Aantal Minifiguren6
Prijs€115,-

LEGO City Vrachttrein 60198 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO City Vrachttrein 60198.

Schrijf een review