Lego Star Wars AT AT

LEGO Star Wars AT-AT 75313 kopen? Alle weetje en details over de Star Wars AT AT LEGO

 MINIMAAL 20 UUR SPEELPLEZIER!

EEN TOTAAL VAN 6785 ONDERDELEN!

REALISTISCHE DETAILS EN INCLUSIEF 9 MINIFIGUREN

62CM HOOG, 24CM BREED, 69 CM DIEP

 

Dit is de LEGO Star Wars AT-AT 75313 waar elke LEGO Star Wars fan van heeft gedroomd. Dit bouw- en displaymodel uit de Ultimate Collector Series is voorzien van verstelbare poten en kop, kanonnen met realistische terugslag, draaiende kanonnen, een bommenluik en een haak waaraan je Luke Skywalkers kabel kunt vastmaken, net zoals in de Slag om Hoth.

Afmetingen en Minifiguren van de Star Wars AT AT LEGO

Dit Star Wars AT AT LEGO model is ongeveer 62 cm hoog en heeft een gedetailleerde romp die open kan en plaats biedt aan maar liefst 40 LEGO minifiguren (waarvan er 9 zijn inbegrepen, inclusief generaal Veers en Luke Skywalker), 4 speederbikes (waarvan er 2 zijn inbegrepen) en de E-Web zware snelvuurblaster. In de kop passen 2 LEGO minifiguren en er is plek voor een derde. Het informatieplaatje maakt dit indrukwekkende model helemaal af.

LEGO Star Wars AT-AT 75313 Speed Build

Dit is een geweldige verzamelset van LEGO Star Wars voor volwassenen en een bijzonder cadeau voor zowel Star Wars fans als ervaren LEGO bouwers. Duidelijke instructies begeleiden je bij elke stap van deze boeiende bouwuitdaging.

Bouw de eerste Ultimate Collector Series versie van een Star Wars AT-AT LEGO 75313 uit de Slag om Hoth in Star Wars: The Empire Strikes Back, inclusief 9 LEGO® Star Wars™ minifiguren: generaal Veers, Luke Skywalker, een Snowtrooper Commander, 4 Snowtroopers en 2 AT-AT bestuurders, plus een informatieplaatje om dit prachtige model helemaal af te maken.

Kenmerken en Specificaties van de Star Wars LEGO AT AT

Dit legendarische LEGO Star Wars AT-AT 75313 bouwmodel beschikt over verstelbare poten en kop, luiken die open kunnen, kanonnen met realistische terugslag, ronddraaiende kanonnen, een bommenluik en een haak waaraan je Luke Skywalkers kabel kunt vastmaken. Je kunt de panelen van de AT-AT halen om de gedetailleerde binnenkant goed te bekijken. De romp biedt ruimte aan maar liefst 40 LEGO® minifiguren, 4 speederbikes (waarvan er 2 zijn inbegrepen in deze set) en de meegeleverde E-Web zware snelvuurblaster.

Conclusie

De Star Wars LEGO AT AT met 6785 delen biedt een complexe, boeiende bouwuitdaging en is een fantastisch cadeau voor een verjaardag of feestdagen voor jezelf, Star Wars™ kenners en ervaren LEGO® bouwers. Dit Star Wars™ UCS model van LEGO® stenen is ongeveer 62 cm hoog, 69 cm lang en 24 cm breed, en een indrukwekkende blikvanger in elke ruimte.

Ben je een Star Wars™ fan die nog niet eerder met LEGO® sets heeft gebouwd? Maak je geen zorgen, de set bevat duidelijke instructies, zodat je alle tijd kunt nemen om dit complexe model stap voor stap in elkaar te zetten. LEGO® Star Wars™ verzamelsets voor volwassenen zijn ontworpen voor kritische hobbyisten die graag praktische en leuke projecten

Set Nummer75313
ThemaStar Wars
Aantal Bouwstenen6785
Aanbevolen Leeftijd18+
Afmeting62x24x69cm
Aantal Minifiguren9
Prijs€850,-

LEGO Star Wars AT-AT 75313 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Star Wars AT-AT 75313.

Schrijf een review