LEGO Lamborghini Sián FKP 37

LEGO Lamborghini Sian FKP 37 42115 kopen? Alle weetje en details over de Lamborhini LEGO

 MINIMAAL 16 UUR SPEELPLEZIER!

EEN TOTAAL VAN 3696 ONDERDELEN!

REALISTISCHE FUNCTIES EN DETAILS

13CM HOOG, 60CM BREED, 25 CM DIEP

 

De LEGO Lamborghini Sián FKP 37 42115 is een ongelooflijke speelgoedset die perfect is voor zowel kinderen als volwassenen die van auto's houden. Met 3696 stukjes kun je deze legendarische Lamborghini LEGO auto tot in detail nabouwen.

Historie van de Lamborghini Sian LEGO

De Sián FKP 37 is het allereerste LEGO Technic model dat is geïnspireerd op een Lamborghini, en het resultaat is spectaculair. Het model is gebaseerd op de Sián FKP 37, die in 2019 werd onthuld op de Frankfurt Motor Show en die slechts 63 keer werd geproduceerd. De LEGO Technic-versie is net zo indrukwekkend als het echte voertuig en bevat vele kenmerkende details, zoals de iconische V12-motor, beweegbare achtervleugel, en gedetailleerde cockpit. In het exclusieve boekje voor verzamelaars vind je uitgebreide bouwinstructies, afbeeldingen en interviews achter de schermen met de twee teams die aan dit project hebben meegewerkt

Kenmerken en Functies van de LEGO Lamborghini Sian 42115

  1. Schakelende sequentiële versnellingsbak: Een opvallend kenmerk van deze LEGO Lamborghini Technic is de schakelende sequentiële versnellingsbak. Deze versnellingsbak werkt net als de echte Sián en stelt bouwers in staat om door vier versnellingen te schakelen met behulp van schakelflippers.

  2. V12-motor: Onder de motorkap vind je een gedetailleerde replica van de V12-motor van de Sián, compleet met bewegende zuigers.

  3. Scissor-deuren: Net als bij de echte supercar kunnen de deuren van de LEGO Sián omhoog worden geklapt, waardoor je toegang krijgt tot het interieur.

  4. Daarnaast heeft deze Lamborghini LEGO set een beweegbare achterspoiler, gedetailleerde schijfremmen en goudkleurige velgen. 

LEGO Lamborghini Sián FKP 37 42115 Speed Build

Afmetingen en Specificaties van de Lamborghini LEGO Technic

  1. Bouwcomplexiteit: Met 3.696 onderdelen is deze set een serieuze bouwuitdaging. Het is geschikt voor ervaren LEGO Technic-bouwers en biedt een bevredigende ervaring voor liefhebbers van complexe bouwprojecten.

  2. Grootte: Het voltooide model heeft indrukwekkende afmetingen, met een lengte van ongeveer 60 centimeter, een breedte van ongeveer 25 centimeter en een hoogte van ongeveer 13 centimeter.

  3. Opvallende kleuren: De Lamborghini Sián wordt geleverd in een opvallende groene kleur met goudkleurige accenten, en deze kleurenschema's zijn nauwgezet nagebootst in de LEGO-set.

Met deze LEGO Lamborghini Sián FKP 37 42115 set krijg je een geweldige bouwervaring en een prachtig model om tentoon te stellen. Het is een must-have voor fans van Lamborghini, auto's en technologie in het algemeen. Bovendien is de set geschikt voor kinderen vanaf 18 jaar en een fantastisch cadeau-idee voor zowel kinderen als volwassenen. Vanwege zijn gelimiteerde beschikbaarheid en het nauwkeurige ontwerp wordt deze set vaak beschouwd als een verzamelobject. De set wordt geleverd met een decoratieve displayplaat en een uniek serienummer waarmee je toegang krijgt tot exclusieve online content.

De LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 biedt een authentieke bouw- en speelervaring voor liefhebbers van technische precisie en de Lamborghini Sián-superauto. Het is een eerbetoon aan zowel de technische excellentie van Lamborghini als de bouwkwaliteit van LEGO Technic. Deze set is geschikt voor volwassenen en oudere tieners die op zoek zijn naar een uitdagend en lonend bouwproject. Het is een prachtige aanvulling op elke LEGO-collectie en een geweldig cadeau voor autoliefhebbers.

Set Nummer42115
ThemaTechnic
Aantal Bouwstenen3696
Aanbevolen Leeftijd18+
Afmeting13x60x25cm
Aantal MinifigurenGeen
Prijs€330,-

LEGO Lamborghini Sián FKP 37 42115 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Lamborghini Sián FKP 37 42115.

Schrijf een review