LEGO DC kopen? Vergelijk LEGO DC bouwsets hier!

Welkom in de spannende wereld van LEGO DC! Hier vind je alle LEGO sets en figuren gebaseerd op de populaire DC-superhelden en schurken. Van Batman tot Superman, Wonder Woman tot The Joker, onze LEGO DC-collectie biedt eindeloze avonturen en actie voor fans van alle leeftijden.

Duik in de wereld van Gotham City en strijd aan de zijde van de Dark Knight om de stad te beschermen tegen de grootste bedreigingen. Of reis naar Metropolis en help Superman om de wereld te redden van kwaadaardige schurken. Met onze uitgebreide selectie van LEGO DC-sets, kun je je favoriete helden en schurken tot leven brengen en hun epische gevechten naspelen.

Naast de reguliere sets heeft LEGO ook een aantal DC Comics sets uitgebracht die zijn gebaseerd op de populaire films zoals Batman v Superman: Dawn of Justice en Justice League. Deze sets bevatten vaak minifiguren van de acteurs die de personages in de films spelen en hebben specifieke scènes en voertuigen uit de films nagebouwd.

Of je nu een fanatieke LEGO-bouwer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en creatieve manier om je liefde voor superhelden uit te drukken, onze LEGO DC-collectie heeft voor elk wat wils. Ontdek onze diverse sets, variërend van eenvoudige bouwuitdagingen tot complexe modellen met gedetailleerde details. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen DC-universum!

SALE
LEGO Technic Batman Batmobile 42127

De LEGO Technic Batman Batmobile 42127 is een gedetailleerde bouwset met 1360 onderdelen, geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en Batman-fans. Het model, geïnspireerd door de Batmobile uit THE BATMAN-film, heeft coole functies zoals voorwielbesturing, een differentieel op de achterwielen en bewegende zuigers. 

  • 1360 Onderdelen
  • Authentieke Functies
  • Iconische Heldenauto

 

Lees verder »
Topper!
LEGO DC Batman Batmobile Tumbler 76240

De LEGO DC Batman Batmobile Tumbler biedt een indrukwekkend bouwpakket met 2049 onderdelen voor fans van de iconische Batmobile uit de Nolan Batman-trilogie. Met realistisch detail, zwarte kleurstelling en verstelbare uitlaatpijpen is dit een must-have voor elke LEGO-collectie.

  • Gedetailleerd en realistisch model met een opengaande cockpit,
  • Gedetailleerd interieur en realistisch geprofileerde banden.
  • Voorzien van coole functies
  • Inclusief drie minifiguren: Batman, The Joker en de gepantserde henchman 
Lees verder »

De DC Super Heroes sets van LEGO zijn populair vanwege de gedetailleerde minifiguren en het realistische ontwerp van de sets. Deze sets bevatten vaak unieke bouwtechnieken en functies die bijdragen aan het speelplezier. Zo bevat de LEGO DC Batcave set bijvoorbeeld een bewegende boekenkast die leidt naar Batman's geheime schuilplaats, en de LEGO DC The Joker Manor set bevat een draaimolen van de Joker en een gigantische hand die uit de grond omhoog komt.

Al met al biedt het LEGO DC thema veel mogelijkheden voor fans van de DC Comics en de films. Of je nu geïnteresseerd bent in het bouwen van een iconisch voertuig of het verzamelen van minifiguren van je favoriete personages, er is voor elk wat wils in deze uitgebreide lijn van sets.