Lego Architecture London 21034

LEGO London 21034 kopen? Alle weetje en details over de London LEGO

GESCHIKT VOOR ZOWEL VOLWASSENEN ALS VOOR KINDEREN

EEN TOTAAL VAN 468 ONDERDELEN!

PRACHTIGE DISPLAY VOOR ELKE OMGEVING

15CM HOOG, 28CM BREED EN 8CM DIEP


De LEGO Architecture London 21034-set biedt niet alleen een prachtige weergave van de meest iconische gebouwen van Londen, maar zit ook vol met boeiende details en functies die deze bouwervaring nog specialer maken. De set bevat onder andere de beroemde Big Ben, de London Eye, de Tower Bridge en de National Gallery, elk prachtig gedetailleerd en op schaal gebouwd.

Kenmerken van de LEGO London Architecture

Het water van de Thames, dat door de stad stroomt, wordt treffend weergegeven met transparante tegeltjes op een bodemplaat. Dit detail voegt een extra laag realisme toe aan de set en vangt de essentie van de rivier die Londen doorkruist.
Een van de meest opvallende kenmerken van deze set is de Tower Bridge, die open en dicht kan. Dit iconische symbool van Londen is beweegbaar en biedt bouwers de mogelijkheid om de brug in verschillende posities te plaatsen, wat zorgt voor een dynamische en interactieve dimensie aan het model.
Met afmetingen van ongeveer 15 cm in hoogte, 28 cm in breedte en 8 cm in diepte, is de LEGO Architecture London 21034-set een compacte en toch indrukwekkende blikvanger. Het is een eerbetoon aan de grootsheid van Londen, en met zijn combinatie van details, functies en educatieve elementen biedt het zowel een plezierige bouwervaring als een prachtige decoratieve toevoeging aan je ruimte.

LEGO Architecture London 21034 Speed Build

Bouwervaring van de London Architecture LEGO

Het bijgesloten boekje is een schat aan informatie over de set en de stad Londen. Het bevat details over de ontwerper van de set, evenals diepgaande inzichten in de architectuur en geschiedenis van de opgenomen gebouwen. Bovendien biedt het historische feiten over de stad Londen en haar architecturale erfgoed. Deze informatie is een waardevolle aanvulling op de bouwervaring en vergroot het begrip en de waardering voor de stad.
Om de presentatie en weergave van de set te verbeteren, wordt deze geleverd met een 4 x 32 bodemplaat met tegels en een decoratief "London" naamplaatje. Dit maakt het eenvoudig om de modellen op een prominente plaats in huis of op kantoor te plaatsen. Na het bouwen van de set kan je het tentoonstellen in huis, op kantoor of ergens anders waar het goed tot zijn recht komt. Het is ook een geweldig cadeau voor elke fan van architectuur, geschiedenis en de stad Londen.

Zowel voor kinderen als voor volwassenen

De LEGO Architecture London 21034-set is geschikt voor bouwliefhebbers van 12 jaar en ouder. Hoewel deze set de diepte en complexiteit biedt die volwassenen aanspreekt, is deze eveneens zeer geschikt voor jongere bouwers die geïnteresseerd zijn in architectuur en geschiedenis. De gedetailleerde modellen en de mogelijkheid om de Tower Bridge te openen en te sluiten, zorgen voor een boeiende en educatieve bouwervaring die de creativiteit en het inzicht van kinderen stimuleert. Dus of je nu een volwassene bent die van architectuur houdt of een jongere bouwer met een passie voor creativiteit, de LEGO Architecture London-set is een geweldige keuze om de schoonheid van Londen te ontdekken en te bouwen.

Met de LEGO Architecture London set kunnen LEGO-fans de iconische skyline van Londen bouwen en zich laten meevoeren naar de rijke geschiedenis van deze prachtige stad. Al met al is de LEGO Architecture London set een fantastische toevoeging aan de collectie van elke LEGO-liefhebber en een geweldige manier om de schoonheid en geschiedenis van Londen te ervaren en te waarderen.

Set Nummer21034
ThemaArchitecture
Aantal Bouwstenen468
Aanbevolen Leeftijd12+
Afmeting15x28x8cm
Aantal MinifigurenGeen
Prijs€33,-

LEGO London 21034 | Architecture| Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO London 21034 | Architecture|.

Schrijf een review