LEGO Bloemen Boeket 10280

LEGO Bloemen Boeket 10280 kopen? Alle weetje en details over de LEGO Bloemen 10280

REALISTISCH ONTWERP

GESCHIKT VOOR DISPLAY

VERSCHILLENDE BLOEMVARIATIES

ONTSPANNEND BOUWPROCES

AANVULLING OP BOTANISCHE LEGO COLLECTIE

De LEGO Boeket Bloemen uit de Botanical Collection serie is een prachtige aanwinst voor bloemenliefhebbers en LEGO fans. Het kleurrijke boeket is samengesteld uit zes verschillende soorten bloemen en twee soorten bladeren. Het is niet alleen een leuk bouwproject, maar het kan ook dienen als decoratie in huis of op kantoor, en het verwelkt nooit. De 10280 set bevat in totaal 10 bloemen om te maken en 5 soorten bladeren, waardoor je eindeloze combinaties kunt maken. Bovendien zijn sommige LEGO elementen gemaakt van duurzaam geteeld suikerriet, wat betekent dat je niet alleen kunt genieten van deze mooie bloemen, maar ook een bijdrage levert aan een duurzamere wereld.

Hoewel de opbouw van de Bloemen Boeket LEGO soms wat repetitief kan zijn, is het uiteindelijke resultaat indrukwekkend. De Bloemen Boeket set is een geweldig cadeau voor een vriend of geliefde, of zelfs voor jezelf. Het is een leuk project om samen te bouwen en daarna te genieten van het eindresultaat. Deze set is een van de meest visueel verbluffende sets die LEGO ooit heeft uitgebracht en is een aanwinst voor de LEGO Botanical Collection. Kortom, deze set is een absolute must-have voor LEGO en bloemenfans.

Kenmerken en Details van de LEGO Bloemen Boeket

  • Bloemenvariaties: De LEGO Bloemen bevat een assortiment bouwbare bloemen in verschillende kleuren en stijlen. Het omvat rozen, lelies, klaprozen, asters en madeliefjes, wat zorgt voor een gevarieerd en kleurrijk boeket. Laat je verbeelding tot bloei komen met de aanpasbare onderdelen. Pas de bloemblaadjes en bladeren aan, en verander de lengte van de stengels om een prachtig boeket samen te stellen.

  • Groene Elementen: Naast de bloemen bevat de set ook groene elementen, waaronder bladeren en stelen, om het realisme van een boeket te versterken.

  • Realistisch Ontwerp: De LEGO Bloemen zijn ontworpen om realistisch en gedetailleerd te zijn, waardoor ze lijken op echte bloemen. Dit maakt de set niet alleen een creatief bouwproject, maar ook een aantrekkelijk decoratief item. Elk detail van het boeket is vervaardigd uit aanpasbare LEGO-onderdelen voor een uniek resultaat. De meeste bloemen hebben verstelbare bloemblaadjes, waardoor je op een creatieve manier diverse boeketten kunt creëren. Haal de stengels uit elkaar en combineer ze om de hoogte en vorm van de bloemen aan te passen.

  • Afmetingen: De stengels variëren in lengte, waarbij bijvoorbeeld het leeuwenbekje met zijn rechte stengel een hoogte heeft van ongeveer 36 cm. 

  • Geschikt voor Display: Het voltooide bloemenboeket is bedoeld om als decoratief stuk te worden tentoongesteld. Het kan een prachtige aanvulling zijn op een tafel, bureau of plank.

  • Ontspannend Bouwproces: Deze LEGO Creator Bloemen biedt een ontspannende en plezierige bouwervaring, ideaal voor volwassenen en oudere LEGO-fans. Het is een geweldige manier om creatief bezig te zijn en een decoratief item te creëren.

  • Uniek Cadeau: Het LEGO Bloemenboeket is een uniek cadeau voor bloemenliefhebbers, LEGO-fans en iedereen die houdt van decoratieve items met een creatief tintje.

  • Aanvulling op Botanische Collectie: Deze set maakt deel uit van de LEGO Botanische Collectie, die ook de LEGO Bonsai Boom (setnummer 10281) omvat. Samen bieden deze sets de mogelijkheid om LEGO-bloemen en -planten te verzamelen en tentoon te stellen.

LEGO Boeket Bloemen 10280 Speed Build

De Bloemen LEGO set markeert het debuut van het LEGO Bloemenboeket en introduceert verschillende nieuwe kleuren en vormen die zeker gewaardeerd zullen worden door volwassen LEGO-fans. Het LEGO Bloemenboeket is niet alleen een bouwproject, maar ook een kunstzinnig item dat de schoonheid van bloemen vastlegt met behulp van LEGO-stenen. Het is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een creatieve en decoratieve toevoeging aan hun LEGO-collectie.

Set Nummer10280
ThemaIcons
Aantal Bouwstenen756
Aanbevolen Leeftijd18+
AfmetingVerschilt per Bloem
Aantal MinifigurenGeen
Prijs€50,-

Artikelen over LEGO Bloemen Boeket 10280

Prachtige LEGO Bloemen: Een Bouquet van Creativiteit

Prachtige LEGO Bloemen: Een Bouquet van Creativiteit

LEGO, dat pareltje uit Denemarken dat ons allemaal weer even kind laat voelen, is zoveel meer dan alleen blokjes voor het nabouwen van de Taj Mahal of je eigen droomruimteschip. Wist je dat LEGO ook een magische tuin vol bloemen biedt, rechtstreeks naar je woonkamer? Ja, je hoort het goed! Deze blog neemt je mee op een kleurrijk avontuur langs LEGO bloemen, de perfecte manier om wat natuurlijke vi ... [...]

LEGO Bloemen Boeket 10280 Reviews

Schrijf een review