LEGO Bloemen Kersenbloesems 40725

LEGO Bloemen Kersenbloesems 40725: Laat de Lente Bloeien!

Stel je voor: een vroege lentemorgen, een lichte bries, en de geur van bloeiende kersenbloesems die de lucht vullen. Dat is precies het gevoel dat je krijgt wanneer je de LEGO Bloemen Kersenbloesems 40725 in handen hebt. Dit prachtige bouwpakket, perfect voor bloemisten in de dop en natuurliefhebbers van alle leeftijden, brengt de magie van het voorjaar rechtstreeks naar je huis.

Een Nieuwe Start met Creativiteit:

Met 438 onderdelen in de doos biedt deze set een verrukkelijke uitdaging voor bouwers vanaf 8 jaar en ouder. Het bouwen van de delicate kersenbloesems stimuleert niet alleen de verbeelding, maar moedigt ook aan tot het verkennen van kleurencombinaties en ontwerpopties. Het resultaat? Een uniek stukje LEGO kunst dat de pracht van de natuur tot leven brengt.

Lentekleuren en Vrolijke Knoppen:

De set bevat twee prachtige kersenbloesemtakken, elk bedekt met een overvloed aan vrolijke knoppen in pastelroze en witte tinten. Deze bloeiende pracht voegt een vleugje frisheid en levendigheid toe aan elke ruimte, of het nu een slaapkamer, kantoor of keuken is.

Creëer je Eigen Bloemenpracht:

Het leuke aan deze set is dat je niet alleen een kant-en-klaar boeket bouwt, maar ook de vrijheid hebt om je eigen bloemenpracht te ontwerpen. Combineer de kleuren van de knoppen en creëer twee unieke stelen die perfect passen bij jouw stijl en voorkeuren. Elke kersenbloesemtak is ongeveer 35 cm lang. 

Een Perfect Cadeau voor Elke Gelegenheid:

Of je nu op zoek bent naar een speciaal geschenk voor een LEGO-fan of een natuurminnaar, de LEGO Bloemen Kersenbloesems 40725 is altijd een schot in de roos. Geef het als een feestelijk cadeau voor Valentijnsdag, Moederdag, of gewoon om iemand te laten weten dat je aan hen denkt.

Voeg een Vleugje Lente Toe aan je LEGO Collectie:

Met een indrukwekkende lengte van ongeveer 35 cm per tak, zal dit bloemige meesterwerk zeker een opvallende toevoeging zijn aan je LEGO collectie. En als je nog meer bloemenpracht wilt, kun je deze set combineren met andere LEGO bloemensets om een levendig boeket te creëren dat de lente het hele jaar door laat bloeien!

Set Nummer40725
ThemaBloemen
Aantal Bouwstenen438
Aanbevolen Leeftijd8+
Afmeting35cm
Aantal Minifiguren-
PrijsVanaf €13,-

LEGO Bloemen Kersenbloesems 40725 Reviews

    Super leuke LEGO bloemen!

    Ontzettend leuk om in elkaar te zetten. Ideaal als je niet goed bent met planten. Staan leuk in de woonkamer! Ook erg leuk om te combineren met de andere LEGO planten.

Schrijf een review