LEGO Jurassic World

Wat is LEGO Jurassic World

LEGO Jurassic World is een boeiende samenwerking tussen LEGO en de Jurassic Park/Jurassic World-franchise. Deze serie van LEGO-sets is ontworpen om de opwinding van de Jurassic-films naar het universum van LEGO te brengen. Fans kunnen enkele van de meest iconische momenten uit de filmreeks opnieuw beleven en herbeleven, maar dan met LEGO-stenen.

In LEGO Jurassic World kun je een verscheidenheid aan personages, dinosauriërs en locaties ontdekken, allemaal gebaseerd op de films van Jurassic Park en Jurassic World. Deze Jurassic World LEGO sets bieden bouwers de mogelijkheid om spannende avonturen te beleven en creatief te spelen in een wereld vol dinosauriërs en actie.

Waarom LEGO Jurassic World

Er zijn verschillende redenen waarom LEGO Jurassic World sets aantrekkelijk is voor zowel fans van LEGO als Jurassic Park/Jurassic World-films:

Herbeleef filmische momenten: Met Jurassic World LEGO sets kunnen fans iconische scènes uit de films opnieuw beleven en herbeleven met gedetailleerde LEGO-modellen.

Dinosauriërs in LEGO-vorm: LEGO Jurassic Park biedt een verscheidenheid aan LEGO-dinosauriërs, waaronder de iconische T-Rex en de schrikwekkende Velociraptors.

Creatieve mogelijkheden: LEGO Jurassic World biedt talloze mogelijkheden om de sets aan te passen en je eigen Jurassic-avonturen te creëren.

Interactief bouwen: Sommige LEGO sets Jurassic World bevatten functies zoals bewegende onderdelen, valstrikken en verrassingen, waardoor bouwers een interactieve ervaring hebben.

Educatieve waarde: Het bouwen van LEGO-sets kan de fijne motoriek, probleemoplossende vaardigheden en ruimtelijk inzicht van kinderen ontwikkelen.

LEGO Jurassic World Atrociraptor Dinosaurus Achtervolging 76945

De LEGO Jurassic World Atrociraptor Dinosaur Chase - 76945 is een geweldig bouwpakket voor fans van zowel LEGO als Jurassic World. Dit bouwpakket is ontworpen voor kinderen vanaf 7 jaar en bevat 169 stukjes om een spannende dinosaurusachtervolging te bouwen.

 • Inklapbare Muur
 • Roterende Gevechtsarena
 • Inclusief 2 Minifiguren
Lees verder »
LEGO Jurassic World Blue & Beta Velociraptorvangst 76946

Met de LEGO Jurassic World Blue & Beta Velociraptorvangst kunnen kinderen en volwassenen hun eigen spannende avonturen in Jurassic World creëren. Dit set bevat twee indrukwekkende Velociraptors: Blue, de beroemde protagonist uit de Jurassic World-films, en Beta, een nieuwe, gevaarlijke raptor. 

 • 173 Onderdelen
 • Dinosauruskooi
 • Inclusief 2 Minifiguren
Lees verder »
LEGO Jurassic World T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping 76948

De LEGO Jurassic World T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping (76948) is een indrukwekkend bouwpakket dat de spanning en actie van de Jurassic World-films tot leven brengt. Dit pakket bevat niet één, maar twee van de meest iconische dinosaurussen uit de films: de gigantische T. Rex en de kwaadaardige Atrociraptor.

Lees verder »
LEGO Jurassic World T.Rex Dinosaurus Ontsnapping 76944

De LEGO Jurassic World T.Rex Dinosaurus Ontsnapping 76944 set is een fantastische toevoeging aan de collectie van elke dinosaurus- of Jurassic World-fan. Met 140 stukjes bouw je een spannend tafereel na waarin de beruchte T-Rex ontsnapt uit zijn kooi in het dinosauruspark.

 • Gedetailleerde Luchthaven
 • Inklapbare Hek
 • 3 Minifiguren
Lees verder »

LEGO Jurassic World kopen? Vergelijk LEGO Jurassic World bouwsets hier!

Welkom in de prehistorische wereld van LEGO Jurassic World! De sets in dit thema bevatten meestal verschillende soorten dinosaurussen, zoals de T-Rex, de Velociraptor en de Triceratops, evenals enkele van de belangrijkste personages uit de films, zoals Owen, Claire en Ian. De sets zijn ontworpen om kinderen te laten genieten van de opwinding van de films terwijl ze tegelijkertijd hun creativiteit en bouwvaardigheden ontwikkelen.

Voordelen van Jurassic World LEGO

Filmische ervaring: Het geeft fans de kans om iconische momenten uit de films te beleven en herbeleven, maar dan met LEGO-stenen.

Dinosauriërs: Het stelt kinderen in staat om verschillende soorten LEGO-dinosauriërs te bouwen en te verzamelen, wat hun kennis over deze prehistorische wezens vergroot.

Creativiteit: Het moedigt creatief bouwen aan, waardoor kinderen hun eigen avonturen kunnen verzinnen.

Educatief: Het ontwikkelt fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en probleemoplossende vaardigheden.

Bekendste LEGO Jurassic World sets en hun kenmerken

 • Indominus Rex Breakout (75919): Deze set bevat de gevaarlijke Indominus Rex en een basis met muren die kunnen instorten. Het wordt geleverd met meerdere minifiguren en voertuigen.

 • T. rex Tracker (75918): Deze set bevat een indrukwekkende T-Rex en voertuigen om de dinosauriër te volgen. Het wordt geleverd met minifiguren en een mobiel laboratorium.

 • Raptor Rampage (75917): In deze set vind je Velociraptors en een speciale kooi. Het wordt geleverd met minifiguren van Owen en Claire.

 • Pteranodon Capture (75915): Deze set omvat Pteranodons en een vliegkooi. Het wordt geleverd met minifiguren en een terreinvoertuig.

 • Dilophosaurus Ambush (75916): Deze set biedt Dilophosaurus-dinosauriërs en een terreinvoertuig. Het wordt geleverd met minifiguren en accessoires.

Veelgestelde vragen over LEGO Jurassic World

Zijn LEGO Jurassic World-sets geschikt voor kinderen van alle leeftijden?

Over het algemeen zijn LEGO Jurassic World-sets geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder, afhankelijk van de complexiteit van de set. Sommige sets zijn echter specifiek ontworpen voor jongere bouwers.

Kun je de Jurassic World LEGO sets aanpassen en uitbreiden?

Ja, LEGO Jurassic World-sets kunnen worden aangepast en uitgebreid, zodat bouwers hun eigen Jurassic-avonturen kunnen creëren.

c. Waar kun je LEGO Jurassic World sets kopen?

LEGO Jurassic World-sets zijn verkrijgbaar bij de officiële LEGO-winkel, speelgoedwinkels en online retailers.

LEGO Jurassic World biedt een boeiende en creatieve manier om de opwinding van de Jurassic Park/Jurassic World-films naar de wereld van LEGO te brengen. Met gedetailleerde sets, iconische dinosauriërs en veel mogelijkheden om te bouwen en te spelen, is deze serie een geweldige aanvulling op de LEGO-collectie van fans van alle leeftijden. Het laat je de spanning en het avontuur van de films herbeleven terwijl je je eigen Jurassic-creaties bouwt.