LEGO Jurassic World Atrociraptor Dinosaurus Achtervolging 76945

De LEGO Jurassic World Atrociraptor Dinosaurus Achtervolging 7694 is een geweldig bouwpakket voor fans van zowel LEGO als Jurassic World. Dit bouwpakket is ontworpen voor kinderen vanaf 7 jaar en bevat 169 stukjes om een spannende dinosaurusachtervolging te bouwen. Deze set bevat een bouwbaar kraampje, inklapbare muur, gevechtsarena voor dino's, een beweegbare Atrociraptor en meer.

Kenmerken van de LEGO Jurassic World set

De set bevat een Atrociraptor figuur die door het Jurassic World park rent, terwijl Owen Grady hem achtervolgt op zijn motor. De Atrociraptor kan zijn kaken openen en sluiten, wat hem een realistische uitstraling geeft. Owen Grady heeft een helm en een geweer bij zich om de dinosauriër te stoppen. De set bevat ook een bouwbare prooi, compleet met een kippenpootje, waar de Atrociraptor op jaagt. Daarnaas is er een bouwbare markt met een inklapbare muur waardoor de Atrociraptor of motor kunnen stormen, en een roterende gevechtsarena voor de kleine dino's.

Minifiguren en dino's inbegrepen: De set wordt geleverd met twee LEGO minifiguren, Owen Grady en Rainn Delacourt, elk uitgerust met een verdovingsgeweer. Daarnaast zijn er beweegbare figuren van een Atrociraptor en twee kleine dinosaurusspeelgoedfiguren voor opwindende actierijke rollenspellen.

Perfecte combinatie: Met afmetingen van ongeveer 6 cm hoog, 17 cm breed en 13 cm diep biedt de bouwbare markt veel speelplezier. Bovendien vormt deze set een geweldige aanvulling op de T. rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping (76948) set, waardoor kinderen de Jurassic World-ervaring nog verder kunnen uitbreiden.

Het bouwpakket bevat een eenvoudige handleiding waarmee kinderen stap voor stap de set kunnen bouwen. Het is een uitdagend en leuk bouwproject dat de verbeelding van kinderen stimuleert en hen helpt hun fijne motoriek en bouwvaardigheden te ontwikkelen.

De LEGO Jurassic World Atrociraptor Dinosaurus Achtervolging 76945 is een geweldige aanvulling op elke LEGO of Jurassic World-collectie. De set biedt eindeloze mogelijkheden voor creatief spel en verhalen. Kinderen kunnen de scènes uit de film naspelen of hun eigen dinosaurusavonturen bedenken. Kortom, deze set is een geweldige manier om de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen te stimuleren en hen te laten genieten van het bouwen en spelen met LEGO en Jurassic World.

LEGO Jurassic World Atrociraptor Dinosaurus Achtervolging 76945 Speed Build

Set Nummer76945
ThemaJurassic World
Aantal Bouwstenen169
Aanbevolen Leeftijd6+
Afmeting6x17x13cm
Aantal Minifiguren2
Prijs€20,-

LEGO Jurassic World Atrociraptor Dinosaurus Achtervolging 76945 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Jurassic World Atrociraptor Dinosaurus Achtervolging 76945.

Schrijf een review