LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein 75954

LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein 75954 kopen? Alle weetje en details over de LEGO Zweinstein

BOORDEVOL ELEMENTEN EN ACCESOIRES OM NA TE SPELEN!

INCLUSIEF 10 MINIFIGUREN

REALISTISCHE FUNCTIES EN DETAILS

37CM HOOG, 30CM BREED, 18 CM DIEP

De LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein is een indrukwekkende en gedetailleerde bouwset die perfect is voor fans van de iconische filmfranchise. Met maar liefst 878 onderdelen biedt deze set een uitdagende en bevredigende bouwervaring voor zowel kinderen als volwassenen. 

Harry Potter Minifiguren

Deze set bevat alle belangrijke elementen van de beroemde Grote Zaal van Zweinstein, inclusief de bewegende trappen, de Gouden Drietand, de Sorteerhoed en zelfs de geheime kamer achter het standbeeld van de Griffioen. Met 10 minifiguren, waaronder Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel, Draco Malfidus, professor Albus Perkamentus, professor Minerva Anderling, professor Severus Sneep en Hagrid, is deze set perfect om je favoriete scènes uit de films na te spelen.

Kenmerken van de LEGO Zweinstein Kasteel


De Harry Potter LEGO Zweinstein heeft verschillende beweegbare elementen, waaronder de sorteerhoed, beweegbare trappen, schilderijen en andere details die de Grote Zaal tot leven brengen.

Ontdek de Grote Zaal, compleet met tafels, de hoofdtafel met stoelen, een knapperend haardvuur, zwevende kaarsen en iconische symbolen zoals omkeerbare huisvlaggen. De toren betovert met een Grote Trap, toverdrankenlokaal, schatkamer met een geheimzinnige schatkist en een torentje met de betoverende Spiegel van Neregeb. Niet te vergeten de boot, klaar om leerlingen naar Zweinstein te vervoeren.

Laat je fantasie de vrije loop terwijl je Hermelien en Suzanne helpt bij het brouwen van magische drankjes, deelneemt aan het banket in de Grote Zaal, en de Sorteerhoed gebruikt om leerlingen naar hun afdelingen te sturen. Herbeleef iconische scènes, zoals Harry's duel met Draco in de Duelleerclub, de strijd tegen de Basilisk met hulp van Felix en het raadselachtige kijken in de Spiegel van Neregeb met Ron.

De set zit boordevol accessoires, waaronder toverstokken, drinkbekers, een paraplu, een lantaarn, bezems, de Sorteerhoed en zelfs een kleine schatkist. De mogelijkheid om de set te combineren met andere LEGO Harry Potter™ sets, zoals de De Zweinstein Beukwilg 75953, opent de deur naar nog grotere avonturen.

LEGO Harry Potter Zweinstein Zaal Speed Build

De LEGO Zweinstein Grote Zaal heeft een aantal interactieve functies die de speelervaring nog spannender maken, zoals de mogelijkheid om de tafels te laten verschijnen en de brandende fakkels te laten oplichten. De LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein is niet alleen een fantastisch speelgoed om mee te spelen, maar ook een indrukwekkende display-set voor elke Harry Potter-fan. Met een hoogte van ongeveer 37 cm, een breedte van 30 cm en een diepte van 18 cm, is De Grote Zaal van Zweinstein niet alleen een LEGO bouwproject, maar een betoverende blikvanger voor fans van alle leeftijden.

Creatieve Bouwervaring voor iedereen

Het bouwen van deze set biedt een creatieve en meeslepende ervaring, waarbij fans stap voor stap de verschillende elementen van Zweinstein tot leven zien komen. De Zweinstein LEGO is geschikt voor LEGO-fans van 9 jaar en ouder, maar kan ook een aantrekkelijke uitdaging zijn voor oudere fans die van de Harry Potter-franchise houden. De LEGO Zweinstein is modulair opgebouwd, waardoor fans de Grote Zaal kunnen combineren met andere LEGO Hogwarts sets om een uitgebreide en gedetailleerde weergave van het hele Zweinstein-kasteel te creëren. Met zijn prachtige details en hoogwaardige afwerking is de LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein een onmisbare aanwinst voor elke Harry Potter-fan en LEGO-liefhebber.

De LEGO Harry Potter set De Grote Zaal van Zweinstein 75954 is niet alleen een eerbetoon aan de geliefde filmreeks, maar biedt ook urenlang bouwplezier en talloze mogelijkheden voor fantasierijk spel. Het is een must-have voor zowel Harry Potter-fans als LEGO-liefhebbers die houden van gedetailleerde en indrukwekkende bouwsets.

Set Nummer75954
ThemaHarry Potter
Aantal Bouwstenen878
Aanbevolen Leeftijd9+
Afmeting37x30x18cm
Aantal Minifiguren10
Prijs€160,-

LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein 75954 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein 75954.

Schrijf een review