LEGO Technic Batman Batmobile 42127

LEGO Technic Batman Batmobile 42127 Kenmerken en Details

Met de LEGO Technic Batman Batmobile 42127 set bouw je de iconische superheldenauto tot in detail na. De set bevat 1360 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en voor volwassenen die houden van superheldenvoertuigen. Dit authentieke model is een levensechte LEGO Technic replicaversie van de Batmobile zoals deze te zien is in de film THE BATMAN uit 2022. De set bevat coole functies zoals voorwielbesturing, een differentieel op de achterwielen, bewegende zuigers en een ronddraaiende vlam. De deuren en motorkap kunnen open.

De set bevat ook 2 verlichtingsstenen waarmee de Batmobile tot leven wordt gebracht. Het rode licht geeft de doorzichtige motor een prachtige gloed, terwijl de gele steen de grille aan de voorkant verlicht. Het is een echte blikvanger en een fantastisch cadeau voor Batman fans. Het model heeft ideale afmetingen van ongeveer 11 cm hoog inclusief stuurwiel en bovenste vlam, 45 cm lang inclusief vlam aan achterkant en 17 cm breed.

De LEGO Technic Batman Batmobile biedt een boeiende bouwervaring voor LEGO fans die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Met deze set wordt het bouwen van de superheldenauto een onvergetelijke ervaring. Zet het daarna op een mooi plekje neer om te genieten van de authentieke uitstraling en bewonder de verlichting. Kortom, deze set is een must-have voor alle Batman fans en biedt urenlang bouw- en speelplezier.

Set Nummer42127
ThemaTechnic
Aantal Bouwstenen1360
Aanbevolen Leeftijd10+
Afmeting11x45x17cm
Aantal MinifigurenGeen
Prijs€61,-

LEGO Technic Batman Batmobile 42127 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Technic Batman Batmobile 42127.

Schrijf een review