LEGO Architecture Het Witte Huis 21054

LEGO Het Witte Huis 21054 kopen? Alle weetje en details over Het Witte Huis LEGO

ARCHITECTURALE NAUWKEURIGHEID

EEN TOTAAL VAN 1483 ONDERDELEN!

PRACHTIGE DISPLAY VOOR ELKE OMGEVING

11 CM HOOG, 47 CM BREED EN 20 CM DIEP

 

LEGO Architecture Het Witte Huis - 21054 is een prachtige set die perfect is voor fans van architectuur en de Amerikaanse politiek. Deze set is geïnspireerd op het beroemde Witte Huis in Washington D.C. en bestaat uit 1483 onderdelen. Het is een uitdagend bouwproject, maar met de duidelijke instructies en de bijgeleverde brochure leer je alles over de geschiedenis en architectuur van dit iconische gebouw.

Het model is gedetailleerd en nauwkeurig, met prachtige details zoals de klassieke zuilen en de groene tuinen. Het dak kan worden verwijderd om een gedetailleerd interieur te onthullen, met de beroemde ovale kamer en de Lincoln-slaapkamer. Er zijn ook icoonaccessoires, zoals de Amerikaanse vlag en de presidentiële helikopter, die de set echt tot leven brengen.

Kenmerken en Details van LEGO Het Witte Huis 21054

  • Prachtige Reproductie: De set is ontworpen om de neoklassieke architectuur van Het Witte Huis in Washington D.C. nauwkeurig na te bootsen. Het is een gedetailleerd en esthetisch verantwoord model.

  • Architecturale Details: De set bevat karakteristieke architecturale details, zoals zuilen, ramen, en de iconische zuilengalerij aan de voorkant van het gebouw. Het geheel is ontworpen om de essentie van dit historische gebouw vast te leggen.

  • Display Standaard: Het Witte Huis wordt geleverd met een speciale standaard en een naamplaatje, waardoor het een uitstekend displaystuk wordt voor thuis of op kantoor.

  • Bouwplezier voor Volwassenen: Deze set is ontworpen voor volwassen bouwers en architectuurliefhebbers. Het is een geweldige uitdaging die zowel ontspannend als bevredigend is.

  • Informatieboekje: Bij de set wordt een informatief boekje geleverd met details over de geschiedenis en architectuur van Het Witte Huis. Dit voegt een educatieve dimensie toe aan het bouwproces.

  • Afmetingen: Het voltooide model heeft afmetingen van ongeveer 11 cm hoog, 22 cm breed en 22 cm diep.

Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 18 jaar en is een geweldige manier om te ontspannen en creatief te zijn. Het is ook een perfect cadeau voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in architectuur en geschiedenis. Het bouwen van dit model is een geweldige manier om meer te leren over de architectonische stijlen en geschiedenis van het Witte Huis, terwijl je tegelijkertijd een prachtig stukje kunst creëert voor thuis of op kantoor. Kortom, de LEGO Architecture Het Witte Huis - 21054 is een must-have voor elke LEGO- of architectuurliefhebber die op zoek is naar een uitdagend en educatief bouwproject.

Het Witte Huis LEGO Speed Build

Set Nummer21054
ThemaArchitecture
Aantal Bouwstenen1483
Aanbevolen Leeftijd18+
Afmeting11x47x20cm
Aantal MinifigurenGeen
Prijs€75,-

LEGO Het Witte Huis 21054 | Architecture| Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Het Witte Huis 21054 | Architecture|.

Schrijf een review