LEGO Disney

Stap binnen in de betoverende wereld van LEGO Disney, waar de magie van Disney-films en geliefde personages tot leven komt in de vorm van verbluffende LEGO bouwsets. Deze categorie brengt de fantasie van Disney en de creativiteit van LEGO samen, waardoor fans van alle leeftijden de kans krijgen om hun favoriete momenten uit Disney-verhalen na te bouwen en te herbeleven.

Ontdek Iconische Disney-Thema's

In deze categorie vind je een breed scala aan LEGO bouwsets die geïnspireerd zijn door Disney-films en -franchises. Van klassiekers zoals "Assepoester," "Sneeuwwitje," en "The Lion King" tot moderne favorieten zoals "Frozen," "Star Wars," en "Marvel," er is voor iedere Disney-liefhebber iets te vinden. Elk thema brengt de kenmerkende personages, voertuigen, kastelen en scènes tot leven met ongelooflijke details.

Unieke Speelervaring

LEGO Disney biedt niet alleen de opwinding van het bouwen van LEGO-constructies, maar ook de mogelijkheid om de eigen creaties tot leven te brengen in een magische Disney-wereld. De LEGO sets bevatten minifiguren van geliefde Disney-personages, waardoor kinderen en volwassenen hun eigen avonturen kunnen bedenken en spelen.

Exclusief
LEGO Disney Kasteel 43222

Stap binnen in de betoverende wereld van Disney met het LEGO Disney Kasteel 43222. Met 4837 onderdelen en verwijzingen naar 14 klassieke Disneyfilms, is dit bouwproject een eerbetoon aan een eeuw aan filmgeschiedenis. Ontdek de draaiende dansvloer, de betoverde open haard en de magische spiegel terwijl je dit meesterwerk tot leven brengt.

  • Vol Authentieke Details
  • Een totaal van 4837 onderdelen!
  • Inclusief 8 Minifiguur
  • Boordevol Plezier
Lees verder »
LEGO Disney Stitch 43249

Beleef magische avonturen met LEGO® Disney Stitch (43249)! Ontmoet Stitch, het geliefde personage uit Disney's Lilo en Stitch, in deze betoverende LEGO® bouwset. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

  • 730 Onderdelen
  • Iconische Kenmerken
Lees verder »

Hoogwaardige Bouwsets

De LEGO Disney bouwsets worden met zorg ontworpen en vervaardigd, met oog voor detail en nauwkeurige weergave van de Disney-elementen. Deze sets zijn niet alleen fantastische bouwprojecten, maar ook prachtige displaystukken die de magie van Disney in huis brengen.

Diverse Keuzemogelijkheden

Of je nu op zoek bent naar een Disney-kasteel, een iconisch ruimteschip uit het Star Wars-universum, of een betoverend paleis uit een sprookje, de LEGO Disney categorie heeft iets voor elke smaak en leeftijdsgroep. Of je nu een fan bent van Disney-prinsessen, superhelden, of sciencefictionavonturen, hier vind je de perfecte LEGO set om je passie tot leven te brengen.

Verken de LEGO Disney categorie en laat je onderdompelen in de wereld van eindeloze mogelijkheden, waar je jouw favoriete Disney-momenten opnieuw kunt beleven, je eigen verhalen kunt creëren en de magie van Disney kunt omarmen met de creativiteit van LEGO bouwstenen. Deze categorie brengt dromen tot leven, zowel op het scherm als in je eigen speel- en displayruimte.