LEGO Harry Potter Kasteel Zweinstein 71043

LEGO Harry Potter Kasteel 71043 kopen? Alle weetje en details over de Harry Potter LEGO Kasteel!

 MINIMAAL 20 UUR SPEELPLEZIER!

EEN TOTAAL VAN 6020 ONDERDELEN!

ONGELOOFLIJKE AANDACHT VOOR DETAIL

58CM HOOG, 69CM BREED, 43 CM DIEP

 

De LEGO Harry Potter Kasteel Zweinstein 71043 is een zeer gedetailleerde en complexe LEGO-set die de magische wereld van J.K. Rowling's Harry Potter-serie vastlegt. De populariteit van de franchise blijft toenemen met spin-offs en nieuwe films die nog steeds in de bioscoop verschijnen. De samenwerking tussen LEGO en Harry Potter heeft geresulteerd in een geliefde collectie die binnen enkele jaren waarschijnlijk een waardevol verzamelobject zal zijn. De collectie bevat alle belangrijke scènes uit de films, van Diagon Alley tot de Grote Zaal, Hagrid's hut en natuurlijk Kasteel Zweinstein. De LEGO Harry Potter Kasteel bevat veel referenties naar de films en boeken van de saga.

LEGO Harry Potter Kasteel Zweinstein 71043 | Speed Build

Specificaties, Afmetingen en Kenmerken van Harry Potter Kasteel LEGO

Deze Harry Potter LEGO Kasteel bevat 6020 onderdelen, waardoor het een substantiële en uitdagende bouw is. Eenmaal voltooid, meet het meer dan 58 cm hoog, 69 cm breed en 43 cm diep. Het kasteel van Zweinstein bevat de Grote Zaal, bewegende trappen, klaslokalen voor drankjes, Verweer tegen de Zwarte Kunsten en nog veel meer.

Hoewel de LEGO Kasteel Harry Potter is ontworpen als een microschaalmodel, slaagt de set erin om de essentie van Zweinstein briljant vast te leggen, met gedetailleerde architectonische elementen en herkenbare kenmerken. Het bevat bewegende onderdelen en verborgen verrassingen om de speelervaring te verbeteren.

Vanwege zijn omvang, complexiteit en de populariteit van de Harry Potter-serie is de Kasteel Harry Potter LEGO set een gezocht verzamelobject voor zowel LEGO-liefhebbers als fans van de Harry Potter-franchise.

Als je weet dat de persoon die de LEGO krijgt een Harry Potter-fan is, kan dit een geweldige oplossing zijn om samen te bouwen en te genieten van de magie van de saga. De samenwerking tussen LEGO en Harry Potter heeft geleid tot prachtige sets voor elk niveau en budget. Als liefhebber van deze onvergetelijke saga zul je nooit teleurgesteld worden. Het wordt aangeraden om het kasteel van Zweinstein in een vitrine te plaatsen, omdat het waarschijnlijk een waardevol verzamelobject zal worden.

Set Nummer71043
ThemaHarry Potter
Aantal Bouwstenen6020
Aanbevolen Leeftijd16+
Afmeting58x69x43cm
Aantal Minifiguren4
Prijs€450,-

LEGO Harry Potter Kasteel Zweinstein 71043 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Harry Potter Kasteel Zweinstein 71043.

Schrijf een review