LEGO Wilde Bloemen Boeket 10313 Kopen?

LEGO Wilde Bloemen Boeket 10313 kopen? Alle weetje en details over de LEGO Bloemen 10313

REALISTISCH ONTWERP

GESCHIKT VOOR DISPLAY

VERSCHILLENDE BLOEMVARIATIES

ONTSPANNEND BOUWPROCES

UITBREIDING MOGELIJK MET LEGO BLOEMEN BOEKET 10280

 

Geef een tijdloos cadeau met een creatieve twist: het LEGO Wilde Bloemen Boeket 10313. Laat je geliefde genieten van een bos bloemen die nooit zullen verwelken en geen water nodig hebben bij de volgende speciale gelegenheid.

Ontwaak je innerlijke bloemist met dit verfijnde boeket gemaakt van LEGO stenen. Ontdek en bouw 8 verschillende soorten wilde bloemen, geïnspireerd op korenbloemen, lavendel, schijnpapaver, fluitenkruid, ledervarens, gerbera's, ridderspoor en lupines. Met verstelbare stelen biedt dit bouwproject urenlang plezier terwijl je je eigen unieke arrangementen creëert.

Dit LEGO Bloemen boeket, onderdeel van de revolutionaire LEGO Botanische Collectie voor volwassenen, bevat elementen gemaakt van duurzaam geteeld suikerriet. Het is niet alleen een prachtige creatie, maar ook een duurzaam stuk kunst.

Kenmerken van het LEGO Wilde Bloemen Boeket 10313:

  • Laat je creativiteit bloeien – bouw een levensecht boeket met verstelbare stelen en experimenteer met verschillende arrangementen.
  • Geef kleur aan je interieur – zet het voltooide boeket in je eigen vaas als een uniek decorstuk in huis.
  • Cadeautip voor bloemenliefhebbers – kweek je eigen Wilde Bloemen Boeket LEGO en deel de vreugde met vrienden of familie.
  • Maak je boeket nog groter – combineer deze set met het LEGO Bloemen Boeket 10280 voor een nog indrukwekkender bloemenarrangement.
  • Afmetingen – de stengels variëren in lengte. Bijvoorbeeld, de 'ridderspoor' met zijn rechte steel is ca. 47 cm hoog.

Dit gedetailleerde bouwproject is een prachtige bloemencreatie met 8 verschillende soorten bloemen, zoals klaprozen, gerbera's, korenbloemen en lupines. Met 16 verstelbare stelen en 939 onderdelen, biedt het bouwproces zowel voldoening als uitdaging voor bouwers en creatievelingen. Breid je boeket uit met het LEGO Icons Bloemenboeket (10280) voor nog meer variatie en schoonheid. De LEGO Icons Wilde Bloemen Boeket set is de perfecte manier om blijvend te genieten van de pracht van bloemen en planten in een uniek LEGO-jasje.

LEGO Wilde Bloemen 10313 Speed Build

Set Nummer10313
ThemaIcons
Aantal Bouwstenen939
Aanbevolen Leeftijd18+
Afmeting47
Aantal MinifigurenGeen
Prijs€50,-

LEGO Wilde Bloemen Boeket 10313 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Wilde Bloemen Boeket 10313.

Schrijf een review