LEGO Architecture Empire State Building 21046

LEGO Empire State Building 21046 kopen? Alle weetje en details over de Empire State Building LEGO

ARCHITECTURALE NAUWKEURIGHEID

EEN TOTAAL VAN 1767 ONDERDELEN!

PRACHTIGE DISPLAY VOOR ELKE OMGEVING

55CM HOOG, 20CM BREED EN 12CM DIEP

 

De LEGO Architecture Empire State Building 21046 is een prachtige bouwset die een iconisch kenmerk van de New Yorkse skyline, het Empire State Building, in detail weergeeft. Deze set is onderdeel van de LEGO Architecture-lijn, die beroemde architectonische en historische bezienswaardigheden in LEGO-vorm recreëert. De Empire State Building LEGO bevat 1767 onderdelen en is een uitdaging voor elke LEGO-liefhebber die houdt van architectuur en geschiedenis. Het LEGO Architecture Empire State Building (21046) is een prachtige replica van het iconische gebouw in New York City. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en details van de LEGO Empire State Building-set:

Kenmerken en Specificaties van de LEGO Empire State Building

Deze set bevat een indrukwekkend miniatuurmodel van het Empire State Building, een van de meest herkenbare wolkenkrabbers ter wereld. Het gebouw is zeer gedetailleerd en toont de karakteristieke architectonische kenmerken van het origineel, waaronder de kenmerkende spits en de kenmerkende gestreepte gevel.
Historische nauwkeurigheid: De LEGO-stenen worden zorgvuldig gebruikt om de specifieke details van het Empire State Building vast te leggen, wat resulteert in een realistisch en getrouw schaalmodel. Met deze bouwset kun je de beroemde art-decogevel van het Empire State Building nabouwen, compleet met de beroemde antenne op het dak. Het gebouw heeft een gedetailleerde lobby, waar je met een draaideur naar binnen kunt lopen. Op de 86e verdieping vind je een observatieplatform met prachtig uitzicht over de stad.

 Empire State Building LEGO Architecture 21046 Speed Build

 

Bouwervaring van Empire State Building LEGO

Het bouwen van deze set is een plezierige en uitdagende ervaring. Het stelt LEGO-liefhebbers in staat om hun bouwvaardigheden te gebruiken en een van de meest beroemde wolkenkrabbers ter wereld tot leven te brengen. De LEGO Empire State Building wordt geleverd met een informatief boekje dat achtergrondinformatie en historische feiten over het Empire State Building bevat. Dit boekje geeft inzicht in de architectuur en de historische betekenis van dit iconische gebouw. Het afgewerkte model is een prachtige weergave die zowel thuis als op kantoor kan worden tentoongesteld. Het fungeert als een eerbetoon aan het Empire State Building en een herinnering aan de grootsheid van de architectuur van New York.

De LEGO Architecture Empire State Building-set biedt een geweldige manier om de architecturale pracht van dit wereldberoemde gebouw te ervaren en te bewonderen. Het is niet alleen een plezierig bouwproject, maar ook een educatieve reis door de geschiedenis en architectuur van New York City. Deze set is een waardevolle aanvulling op de collectie van LEGO-fans, vooral degenen met interesse in architectuur en Amerikaanse cultuur. Het afgewerkte model heeft een hoogte van ongeveer 55 cm 20cm breed en 12 cm diep. 

Kortom, als je op zoek bent naar een uitdagende en leerzame LEGO-bouwset met een historisch en architecturaal tintje, is het LEGO Architecture Empire State Building absoluut een aanrader.

Set Nummer21046
ThemaArchitecture
Aantal Bouwstenen1767
Aanbevolen Leeftijd16+
Afmeting55x20x12cm
Aantal MinifigurenGeen
Prijs€145,-

LEGO Empire State Building 21046 | Architecture| Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Empire State Building 21046 | Architecture|.

Schrijf een review