LEGO Harry Potter Zweinstein Beukwilg 75953

LEGO Harry Potter Beukwilg 75953 kopen? Alle weetje en details over de Harry Potter LEGO Beukwilg

COMBINEREN MOGELIJK MET ANDERE HARRY POTTER LEGO SETS

INCLUSIEF MINIFIGUREN EN ACCESSIORES

INTERACTIEVE SPEELERVARING


Help Harry en Ron te ontsnappen aan de tumultueuze Zweinstein Beukwilg in de actievolle LEGO Harry Potter 75953 set, geïnspireerd door de spannende scènes uit de film "Harry Potter en de Geheime Kamer". Laat de Ford Anglia door de draaiende takken van de Beukwilg vliegen en help de jonge tovenaars te ontsnappen naar Hermelien op Zweinstein. De set omvat een bouwbare Beukwilg, een vliegende Ford Anglia en een deel van het Zweinstein kasteel.

Specificaties en Kenmerken van de Lego Harry Potter Beukwilg

De LEGO Beukwilg, met draaiende takken en een geheime gang naar het Krijsende Krot, zorgt voor een interactieve speelervaring. De vliegende Ford Anglia heeft 2 deuren en een kofferbak met koffers, waardoor het een cruciaal voertuig wordt in de ontsnappingspoging van de tovenaars. Het Zweinstein kasteelgedeelte bestaat uit 3 verdiepingen met een poort, vestingwallen, 3 torens, een slaapzaal, een toverdrankenlokaal en het kantoor van Severus Sneep.
Voel de opwinding wanneer de boomtakken de auto grijpen, de geheime gang wordt onthuld, en Harry en Ron door de kasteelpoort rijden. Patrouilleer samen met Argus Vilder over de vestingwallen en meng toverdrankjes met professor Sneep in het klaslokaal.

Harry Potter Minifiguren en Accessoires

De Harry Potter LEGO Beukwilg bevat zes minifiguren, waaronder Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel, Simon Filister, Argus Vilder en Severus Sneep die deel nemen aan dit avontuur. Ook is er een figuur van de uil Hedwig inbegrepen. De accessoires variëren van drankjes, ketels en toverstokken tot kaarsen, een lantaarn, De Ochtendprofeet en een toverspreukenpagina.

LEGO Harry Potter Beukwilg 75953 Speeld Build

Compatibiliteit en Afmetingen van de Beukwilg

Deze Beukwilg Harry Potter LEGO set kan worden gecombineerd met 75954 De Grote Zaal van Zweinstein voor nog grotere LEGO Harry Potter avonturen. Beleef onvergetelijke momenten uit de Harry Potter films opnieuw met deze gedetailleerde en meeslepende bouwset. De Beukwilg is ongeveer 18 cm hoog, 20 cm breed en 20 cm diep, de vliegende Ford Anglia is circa 5 cm hoog, 11 cm lang en 6 cm breed, terwijl het Zweinstein kasteelgedeelte ongeveer 27 cm hoog, 35 cm breed en 8 cm diep is. Met een indrukwekkend aantal van 753 stukjes, biedt deze set urenlang bouwplezier. De Beukwilg is gebouwd op een stevige basis en heeft uitstekende details, waaronder de slingerende takken en de gapende mond met scherpe tanden. De auto is ook prachtig gedetailleerd en heeft ruimte voor minifiguren.

Al met al is de LEGO Harry Potter Zweinstein Beukwilg een geweldige set voor fans van Harry Potter en LEGO. Het biedt zowel bouwplezier als speelplezier en is een mooie toevoeging aan elke verzameling.

Set Nummer75953
ThemaHarry Potter
Aantal Bouwstenen753
Aanbevolen Leeftijd8+
Afmeting27x35x8cm
Aantal Minifiguren6
Prijs€110,-

LEGO Harry Potter Zweinstein Beukwilg 75953 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Harry Potter Zweinstein Beukwilg 75953.

Schrijf een review