LEGO The Simpsons

LEGO The Simpsons kopen? Vergelijk LEGO The Simpsons bouwsets hier!

Ja, natuurlijk! Het LEGO thema The Simpsons is gebaseerd op de populaire Amerikaanse animatieserie 'The Simpsons'. Het thema werd in 2014 geïntroduceerd en omvat een verscheidenheid aan bouwsets die zijn ontworpen om de kleurrijke personages en iconische locaties uit de show na te bootsen.

Er zijn verschillende sets beschikbaar, waaronder de Simpsons House, de Kwik-E-Mart en de Springfield Elementary School. Elke set bevat gedetailleerde minifiguren van populaire personages zoals Homer, Marge, Bart, Lisa en Krusty de Clown, evenals vele andere bekende personages uit de serie.

Naast de sets biedt het thema ook verzamelbare minifiguren in blindzakjes met verschillende personages uit de show. Er zijn in totaal zestien minifiguren om te verzamelen, waaronder Homer in zijn werkkleding, Marge in haar 'Chanel' pakje en Krusty de Clown met zijn beroemde rode neus.

De sets en minifiguren zijn allemaal zeer gedetailleerd en zitten vol met leuke referenties naar de show, zoals de beroemde roze donut van Homer en de 'Squishee'-machine van de Kwik-E-Mart. Het thema is een geweldige keuze voor zowel fans van LEGO als fans van The Simpsons en biedt uren bouw- en speelplezier.

LEGO The Simpsons House 71006

De Simpsons zijn natuurlijk wereldberoemd en behoeven geen introductie. De LEGO-set van het huis van de Simpsons bestaat uit maar liefst 2523 stukjes en heeft afmetingen van 23 cm in de lengte, 43 cm in de hoogte en 24 cm in de breedte. Het enige nadeel van deze prachtige set is de hoge prijs. 

  • Boordevol Accessoires en Elementen
  • Inclusief 6 Minifiguren
  • Rijk aan Details
Lees verder »