LEGO Architecture Parijs 21044

LEGO Architecture Parijs 21044 kopen? Alle weetje en details over de LEGO Parijs

ARCHITECTURALE ICONEN

EEN TOTAAL VAN 649 ONDERDELEN!

PRACHTIGE DISPLAY VOOR ELKE OMGEVING


De LEGO Architecture Parijs (21044) set is een prachtig eerbetoon aan een van de meest romantische en iconische steden ter wereld. De set bevat 649 onderdelen en biedt een zeer uitdagende bouwervaring voor volwassenen en ervaren bouwers. De set is ontworpen om de bekendste bezienswaardigheden van Parijs op schaal na te bouwen. Zo bevat het onder andere de beroemde Eiffeltoren, de Arc de Triomphe, de Champs-Élysées, de Grand Palais, de Petit Palais, de Seine en de Louvre-piramide.

Kenmerken en Details van de LEGO Parijs 21044

  • Architecturale Iconen: De set bevat enkele van de meest herkenbare en geliefde architectonische iconen van Parijs, waaronder de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe, de Louvre-piramide, de Tour Montparnasse en de Grand Palais.

  • Gedetailleerd Ontwerp: Elk van de opgenomen gebouwen is gedetailleerd ontworpen om de essentie en stijl van het origineel vast te leggen. De Eiffeltoren, bijvoorbeeld, heeft een kenmerkend ontwerp met de gietijzeren constructie.

  • Schaal en Afmetingen: Hoewel niet op ware schaal, biedt de set een representatieve weergave van de grootte en vorm van deze beroemde gebouwen. Het voltooide model is ontworpen om een verfijnd displaystuk te zijn. Elk gebouw is gedetailleerd nagemaakt en bevat unieke kenmerken en architectonische details. De Eiffeltoren is bijvoorbeeld gebouwd met een schaal van 1:300 en is 31 centimeter hoog, terwijl de Arc de Triomphe is gebouwd op een schaal van 1:160 en is 14 centimeter hoog.

  • Display Standaard: Elke structuur wordt geleverd met een eigen naamplaatje en wordt op een speciale standaard geplaatst, waardoor de modellen gemakkelijk tentoongesteld kunnen worden.

  • Educatief Informatieboekje: De set wordt geleverd met een prachtig gedrukt boekje met informatie over de geschiedenis en de architectuur van elk gebouw. Hierdoor is het niet alleen een prachtige decoratie voor thuis, maar ook een educatief hulpmiddel voor liefhebbers van architectuur en geschiedenis.

  • Geschikt voor Volwassen Bouwers: LEGO Architecture-sets zijn ontworpen voor volwassen bouwers en architectuurliefhebbers. Ze bieden een uitdagende en lonende bouwervaring.

  • Afmetingen van de Eiffeltoren: Het voltooide model van de Eiffeltoren is ongeveer 31 cm hoog, 11 cm breed en 11 cm diep.

Deze set kan worden gecombineerd met andere LEGO Architecture-sets om een uitgebreide collectie van architectonische wonderen te creëren.

LEGO Architecture Parijs Speed Build

Al met al is de LEGO Architecture Parijs (21044) set een indrukwekkend staaltje van bouwkunst en een must-have voor elke liefhebber van Parijs, architectuur of LEGO. Het is een uitdagend, maar uiterst bevredigend project voor volwassenen die graag hun bouwvaardigheden willen testen.

Set Nummer21044
ThemaArchitecture
Aantal Bouwstenen649
Aanbevolen Leeftijd12+
Afmeting22x28x11cm
Aantal MinifigurenGeen
Prijs€40,-

LEGO Parijs 21044 | Architecture | Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Parijs 21044 | Architecture |.

Schrijf een review