LEGO City Politiebureau 60316

Stap in de opwindende wereld van wetshandhaving met de LEGO City Politiebureau 60316. Deze 3-verdiepingen tellende speelgoedset zit boordevol functies en details, waardoor kinderen vanaf 6 jaar talloze uren actievol speelplezier beleven. Met een gevangenis met ontsnapfunctie, een binnenplaats voor de boeven en een speciale trainingsruimte voor de politiehond, biedt dit politiebureau allerlei mogelijkheden voor spannende avonturen.

LEGO City Politiebureau Kenmerken en Details

De Politiebureau LEGO bevat een patrouillewagen, een helikopter en een omgebouwde vuilniswagen van de boef, zodat kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten en allerlei politie- en boevenachtervolgingsscenario's kunnen bedenken. Met 5 minifiguren, waaronder de tv-personages Commissaris Wheeler, Allen en Daisy Kaboom, komen de verhalen echt tot leven.

Een van de opvallende kenmerken van de LEGO Politiebureay is het innovatieve wegplaatsysteem. Hiermee kunnen kinderen het politiebureau eenvoudig verbinden met andere sets via de wegplaat, waardoor ze hun eigen unieke LEGO City-omgeving kunnen creëren.

De vuilniswagen, uitgerust met een containerlader en 2 rammers om de gevangenismuur neer te halen, voegt een extra dimensie toe aan het politie- en boevenverhaal. Met talloze accessoires zoals walkietalkies, een camera, hondenpoep en donuts hebben de minifiguren alles wat ze nodig hebben voor hun politiemissies.

LEGO City Politiebureau 60316 Speed Build

De bouwervaring wordt versterkt door de stapsgewijze gedrukte bouwhandleiding en de interactieve digitale bouwinstructies, beschikbaar in de gratis LEGO Bouwinstructies app. Hiermee kunnen kinderen elk model vanuit alle hoeken bekijken en hun creativiteit de vrije loop laten. Met de meegeleverde minifiguren, waaronder vier politieagenten, een boef en een politiehond, kunnen kinderen hun eigen politieverhalen bedenken en naspelen. De set biedt eindeloos speelplezier en is perfect voor kinderen die geïnteresseerd zijn in wetshandhaving en avontuurlijke verhalen. Het LEGO City Politiebureau 60316 is een fantastische toevoeging aan elke LEGO-collectie en zal zeker de verbeelding van kinderen prikkelen.

Kortom, het LEGO City Politiebureau is niet zomaar een bouwset; het is een spannende reis naar de wereld van wetshandhaving, compleet met actie, avontuur en talloze mogelijkheden om politieverhalen te creëren en te beleven. Met de vele leuke kenmerken en functies is deze set het perfecte cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder, en een geweldige aanvulling op elke LEGO City-collectie.

Set Nummer60316
ThemaCity
Aantal Bouwstenen668
Aanbevolen Leeftijd6+
Afmeting27x28x24cm
Aantal Minifiguren5
Prijs€50,-

LEGO City Politiebureau 60316 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO City Politiebureau 60316.

Schrijf een review