LEGO City Tractor 60287

De LEGO City Tractor 60287 is een speelset uit de LEGO City-lijn, ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar. Deze set is onderdeel van het landbouwthema in de LEGO City-serie en biedt kinderen de mogelijkheid om een tractor en aanhanger te bouwen, evenals een boer en zijn groentetuin. De set bevat 148 stukjes en is daarmee een uitdagende maar haalbare bouwervaring voor jongere kinderen.

Kenmerken van de LEGO City Tractor 60287

  1. Tractor en Aanhanger: De set bevat een tractor met grote achterwielen en een aanhanger. Deze voertuigen kunnen worden gebruikt voor het vervoeren van de oogst of andere benodigdheden op de boerderij. De tractor heeft een authentiek groen-wit kleurenschema en realistische details zoals grote banden, een hoge uitlaatpijp en een frontgewicht. Ook beschikt de LEGO Tractor over een kiepbak en hefboom.De tractor is ook uitgerust met een aanhanger, zodat kinderen hun oogst kunnen vervoeren of andere materialen kunnen verplaatsen.

  2. Minifiguren: De set wordt geleverd met minifiguren, een boer en een boerin, die klaar staan om op de tractor te klimmen en de akkers te bewerken. Het is ook mogelijk om de tractor te combineren met andere LEGO City sets, zoals een boerderij of een boomgaard, voor nog meer speelmogelijkheden. Minifiguren zijn de kenmerkende kleine LEGO-poppetjes die kunnen worden aangepast met verschillende accessoires.

  3. Accessoires: Naast de tractor en de aanhanger bevat de set ook andere accessoires die bijdragen aan het thema, zoals een groentetuin met groenten, een kruiwagen en een vogelverschrikker. Ook is deze LEGO Tractor set voorzien van een krat met een pompoen,appel en wortels, plus 2 hooibalen.

  4. Afmetingen: Eenmaal gebouwd is de tractor ca. 10 cm hoog, 17 cm lang en 7 cm breed.
  5. Speelbaarheid: LEGO City-sets zijn ontworpen met het oog op speelbaarheid. Kinderen kunnen de voertuigen en personages gebruiken om hun eigen verhalen en avonturen te bedenken, wat hun creativiteit en verbeeldingskracht stimuleert.

  6. Compatibiliteit: De set is compatibel met andere LEGO City-sets, waardoor kinderen hun stad kunnen uitbreiden en verschillende speelwerelden kunnen creëren.

De LEGO City Tractor 60287 is het perfecte begin om kennis te maken met boeren. Deze set is een geweldige toevoeging aan de collectie van elke jonge boer! Met deze bouwset kunnen kinderen vanaf 5 jaar hun eigen boerderijtaferelen creëren en hun fantasie de vrije loop laten. 

LEGO City Tractor 60287 Speed Build

Set Nummer60287
ThemaCity
Aantal Bouwstenen148
Aanbevolen Leeftijd5+
Afmeting10x17x7cm
Aantal Minifiguren2
Prijs€13,-

LEGO City Tractor 60287 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO City Tractor 60287.

Schrijf een review