LEGO Titanic 10294

LEGO TITANIC 10294 kopen? Alle weetje en details over de Titanic LEGO set!

 

Minimaal 25 uur speelplezier!

Een totaal van 9090 onderdelen!

Schaal van 1:200!

Maarliefst 135 cm lang!


Als je een echte Titanic-fan bent en houdt van bouwen met LEGO, dan is de LEGO Titanic 10294 set een absolute must-have voor jou. Met meer dan 9000 onderdelen en op een schaal van 1:200, is deze Titanic LEGO replica van de beroemde RMS Titanic één van de grootste en meest gedetailleerde modellen die LEGO ooit heeft geproduceerd.

De LEGO 10294 Titanic set is opgedeeld in drie secties, waardoor je het indrukwekkende interieur van het schip kunt ontdekken. Je kunt de grote trap, het ketelhuis, de rokersruimte en nog veel meer bekijken door middel van de opmerkelijke doorsnede. Daarnaast bevat de set waarheidsgetrouwe nagebouwde kenmerken, zoals de brug, het promenadedek en het zwembad van het schip.


10 Weetjes die je nog niet wist over de LEGO Titanic 10294!

Maar dat is nog niet alles. De LEGO Titanic set heeft ook een aantal interactieve functies. Je kunt aan de schroeven draaien om de zuigermotoren binnenin te zien draaien en het anker lichten en de gespannen lijn tussen de masten verstellen. Zo kun je echt het schip in actie bekijken.

Natuurlijk de Titanic LEGO set ook een geweldige blikvanger. Het wordt geleverd met een standaard en een naamplaatje, waardoor je het model in alle trots en glorie kunt presenteren. Met zijn lengte van ongeveer 135 cm is deze LEGO Titanic 10294 -set een van de grootste en langste LEGO modellen ooit geproduceerd. De set bevat 300 patrijspoorten, de bekende brug, reddingsboten, bankjes, een vrachtkraan en nog veel meer, waardoor je de Titanic in al zijn details kunt bewonderen.

Bouwideeën en Inspiratie van de LEGO set Titanic

De veelzijdigheid van de Titanic in 10294 maakt het mogelijk om creatief te zijn. Het model kan op verschillende manieren worden opgesteld: als een volledig schip, een hoge toren of drie kleinere kastelen. Dit geeft je de vrijheid om je LEGO-wereld aan te passen aan je eigen verbeelding. Overweeg om het schip te integreren in een LEGO-stad, compleet met aanlegsteiger, of bouw een zee-avontuur om de Titanic te redden van een ijsbergbotsing. Het bouwproces is een ware traktatie voor fans van LEGO en geschiedenis. Het vergt enige tijd en geduld, maar de beloning is een indrukwekkend schaalmodel van dit historische schip.

Historische Achtergrond van de Titanic in LEGO

Terwijl je de LEGO set Titanic 10294 bouwt, kun je meer te weten komen over de geschiedenis van het schip. De echte Titanic was een van de meest luxueuze schepen van zijn tijd en is tragisch beroemd geworden vanwege zijn fatale reis. Door te bouwen en te leren, kun je een eerbetoon brengen aan deze historische gebeurtenis.

Kortom, de LEGO Titanic 10294 -set is niet alleen een geweldig bouwproject, maar ook een geweldige manier om het legendarische schip te ontdekken en te bewonderen. De set biedt urenlang bouwplezier en het eindresultaat is een indrukwekkende creatie die een absolute blikvanger zal zijn in jouw collectie.

Set Nummer10294
ThemaIcons
Aantal Bouwstenen9090
Aanbevolen Leeftijd18+
Afmeting44x16x135
Aantal MinifigurenGeen
Prijs€680,-

Artikelen over LEGO Titanic 10294

LEGO Titanic vs. LEGO Colosseum: Een Epische Strijd van Bouwkunst

LEGO Titanic vs. LEGO Colosseum: Een Epische Strijd van Bouwkunst

In de wereld van LEGO is er een epische strijd aan de gang tussen twee indrukwekkende bouwsets: de LEGO Titanic 10294 en de LEGO Colosseum 10276. Deze twee sets hebben niet alleen de harten van LEGO-fans veroverd, maar vormen ook meesterwerken van bouwkunst en techniek. In deze blog nemen we je mee op een reis door de wereld van deze iconische sets, vergelijken we hun bouwervaring, afmetingen, des ... [...]

LEGO Titanic 10294 Reviews

Schrijf een review