Vergelijk de LEGO Leeuwenridders Kasteel 10305

 

LEGO Leeuwenridders Kasteel 10305 Kenmerken en Details

LEGO Leeuwenridders kasteel 10305 is een prachtig en gedetailleerd bouwpakket waarmee je een middeleeuws kasteel kunt bouwen. Dit is de perfecte set voor liefhebbers van geschiedenis en LEGO, en het zorgt voor urenlang bouwplezier.

Met de LEGO ICONS Leeuwenridders kasteel bouwset van 4514 onderdelen heb je een rustgevend project in handen. Concentreer je op het bouwen van alle details van dit legendarische model. Het kasteel is tot de nok toe gevuld met middeleeuwse details en biedt vele mogelijkheden voor avonturen en verhalen. Laat de ophaalbrug met valhek zakken, verken de verborgen gangen en ontsnap uit de kerker. Draai aan het waterrad van de molen en bereid je in de wapenkamer voor op de strijd.

Het kasteel is ontworpen met oog voor detail en nauwkeurigheid. Het is gebaseerd op middeleeuwse kastelen en heeft alle elementen die je zou verwachten, inclusief een binnenplaats, een kerker en een grootse hal. Het is dus niet alleen een mooi bouwpakket, maar ook een historisch en educatief stuk speelgoed. Bouw geheime verstopplekken voor de bosbewoners, zodat ze kunnen ontsnappen wanneer indringers de kerker binnenvallen. Er zijn maar liefst 22 minifiguren meegeleverd, zoals de koningin, ridders, boogschutters, tovenaar en bosbewoners. De minifiguren en accessoires zijn speciaal voor deze set opnieuw ontworpen en brengen de verhalen tot leven.

De LEGO Leeuwenridders kasteel bouwset is een prachtig verzamelobject en biedt vele uren bouwplezier. De set is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 18 jaar en is een geweldige toevoeging aan de collectie van LEGO-liefhebbers.

LEGO Leeuwenridders Kasteel 10305 Speed Build

Set Nummer10305
ThemaIcons
Aantal Bouwstenen4514
Aanbevolen Leeftijd18+
Afmeting38x44x33cm
Aantal Minifiguren22
Prijs€400,-

LEGO Leeuwenridders Kasteel 10305 |Icons| Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Leeuwenridders Kasteel 10305 |Icons|.

Schrijf een review