LEGO Creator 3in1

Bouw, Herbouw en Verken met LEGO Creator 3in1

Duik in de wereld van LEGO Creator 3in1 en ontdek een eindeloos avontuur van bouwen en herscheppen. Met deze veelzijdige sets kunnen bouwers van alle leeftijden genieten van het plezier van het maken van meerdere modellen uit één enkele set stenen. Van coole voertuigen tot levendige dieren en gedetailleerde gebouwen, de LEGO Creator 3in1-serie biedt talloze mogelijkheden om de verbeelding te laten spreken. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde bouwer, er is altijd iets nieuws en opwindends te ontdekken in de wereld van LEGO Creator 3in1. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen avonturen!

LEGO Creator 3in1 Bloemen in Gieter 31149

Laat kinderen vanaf 8 jaar hun creativiteit bloeien met de veelzijdige LEGO Creator 3in1 Bloemen in Gieter set. Met drie kleurrijke modellen, waaronder een gieter, regenlaars en vogels op een stok, biedt deze set eindeloos speelplezier en verbeeldingskracht. Ontdek de schoonheid van de natuur en breng het binnen met deze betoverende LEGO set!

 • 420 Onderdelen
 • 3 sets in 1!
Lees verder »
Lente!
LEGO Creator 3in1 Exotische Pauw 31157

Betreed een wereld vol fantasie met de LEGO® Creator 3in1 Exotische Pauw (31157) set. Bouw een prachtige pauw met verstelbare veren, een elegante libel op een lelieblad, of een kleurrijke vlinder met beweegbare vleugels. Deze set biedt eindeloze mogelijkheden voor creatief spel en verhalenvertelling, waardoor kinderen vanaf 7 jaar hun verbeelding kunnen laten spreken.

 • 355 Onderdelen
 • 3 Verschillende Exotische Dieren
 • Met Elk Verschillende Kenmerken
Lees verder »
LEGO Creator 3in1 Middeleeuws Kasteel 31120

Ga terug in de tijd en verken het LEGO Middeleeuws kasteel (31120). Met drie bouwopties, waaronder een kasteel, toren en marktplaats, biedt deze set talloze avonturen voor creatieve kinderen.

 • 1426 Onderdelen
 • 3 sets in 1: Kasteel, Toren & Marktplaats
 • Inclusief 3 Minifiguren
Lees verder »
LEGO Creator 3in1 Ruimteachtbaan 31142

Laat kinderen de kosmos verkennen met de LEGO Creator 3in1 Ruimteachtbaan (31142)! Met drie verschillende attracties, vijf minifiguren en eindeloze avonturen in het vooruitzicht, is deze set een must-have voor jonge ruimte-avonturiers. Bouw een kronkelende achtbaan, een vrijevaltoren of een draaimolen en creëer je eigen kosmische verhalen!

 • 874 Onderdelen
 • Inclusief 5 minifiguren
 • 3 Sets in 1, Ruimteachtbaan, vrijevaltoren & Draaimolen
Lees verder »

Stap binnen in de betoverende wereld van LEGO Creator 3in1, waar bouwers van alle leeftijden worden uitgenodigd om hun verbeelding de vrije loop te laten en hun eigen unieke avonturen te beleven. In deze bruisende serie komen verhalen tot leven en worden dromen werkelijkheid, dankzij de eindeloze mogelijkheden om te bouwen en te creëren.

Een van de meest opvallende kenmerken van LEGO Creator 3in1 is de diversiteit aan thema's en bouwstijlen die het biedt. Of je nu een liefhebber bent van voertuigen, dieren, gebouwen, of avonturen en fantasie, er is altijd wel een set die je zal aanspreken en je creativiteit zal stimuleren.

Gebouwen & Structuren

Neem bijvoorbeeld de Bloemen in Gieter set (31149), een prachtige creatie die perfect past binnen het thema van gebouwen en structuren. Met deze set kunnen bouwers een kleurrijke gieter bouwen, compleet met bloemen en vlinders, waardoor een vleugje natuurlijke schoonheid wordt toegevoegd aan hun bouwwerk.

Dieren

Voor de liefhebbers van dieren is er de Exotische Pauw set (31157), waarin bouwers worden uitgedaagd om een prachtige pauw te creëren met verstelbare veren en een sierlijke uitstraling. Deze set brengt de schoonheid van de natuur tot leven en biedt eindeloos speelplezier voor jong en oud.

Voertuigen & Avonturen

Op zoek naar spanning en avontuur? Dan zijn er sets zoals de Truck met Helikopter (31146), die bouwers de mogelijkheid biedt om hun eigen transportvoertuigen te bouwen en spannende reddingsmissies na te spelen. Of wat dacht je van de Ruimteachtbaan (31142), waarmee bouwers de kosmos kunnen verkennen en buitenaardse werelden kunnen ontdekken?

Maar LEGO Creator 3in1 is meer dan alleen bouwen. Het is een bron van inspiratie, een middel om verhalen te vertellen en een manier om de verbeelding tot leven te brengen. Het stimuleert creativiteit, probleemoplossend vermogen en biedt eindeloze mogelijkheden voor spel en plezier.

Dus, waar wacht je nog op? Duik in de wereld van LEGO Creator 3in1 en laat je verrassen door de oneindige mogelijkheden die het te bieden heeft. Want met LEGO Creator 3in1, is de enige limiet je eigen verbeelding.