LEGO Creator Expert Boekenwinkel

Kenmerken en Functies van de LEGO Creator Expert Boekenwinkel 10270 

De LEGO Creator Expert Boekenwinkel 10270 is een set waarmee je je eigen gedetailleerde miniatuurboekenwinkel kunt maken. De set bestaat uit 2 verdiepingen en is gevuld met allerlei details die je in een boekhandel zou verwachten, zoals een leeshoek, een kassa, boekenkasten en zelfs een studio op de bovenverdieping.

Deze LEGO Boekenwinkel set bevat in totaal 2.504 onderdelen, wat zorgt voor een uitdagende en plezierige bouwervaring. Je kunt genieten van het nauwkeurig bouwen van de gevel met zijn mooie bogen en ramen, de kleurrijke gevels van de omliggende gebouwen en het gedetailleerde interieur.

Het model heeft een aantal interessante functies, zoals een geheime deur die leidt naar de studio boven, en een boekenkast die kan draaien en je toegang geeft tot een verborgen ruimte. Bovendien is de set modulair, wat betekent dat je hem kunt combineren met andere Creator Expert sets om je eigen stad te bouwen.

Dit model is geschikt voor zowel beginnende als ervaren LEGO-bouwers. Het is een prachtige set om neer te zetten in je huis, op je bureau of in je LEGO-verzameling. Als je van bouwen en creativiteit houdt, dan is de LEGO Creator Expert Boekenwinkel zeker een aanrader!

LEGO Creator Boekenwinkel Speed Build

Set Nummer10270
ThemaCreator Expert
Aantal Bouwstenen2504
Aanbevolen Leeftijd16+
Afmeting29x25x25cm
Aantal Minifiguren5
Prijs€185,-

LEGO Creator Expert Boekenwinkel 10270 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Creator Expert Boekenwinkel 10270.

Schrijf een review