LEGO Real Madrid Stadion Santiago Bernabéu

Als je een fan bent van Real Madrid, dan is het thuisstadion van deze club ook beschikbaar in LEGO-formaat. Het model heeft veel coole details en structuren die het bouwwerk indrukwekkend maken, zelfs voor mensen die niet veel van voetbal weten. Dit model is wel iets duurder dan het model van Camp Nou, maar het biedt een nog grotere uitdaging voor de gevorderde LEGO-bouwer.

Het stadion kan worden geopend en het dak kan eraf zodat je een blik kunt werpen op de binnenkant van het stadion. Het ontwerp bevat verschillende iconische elementen, zoals het Real Madrid-logo, de spelersbus, de 4 hoektorens, de wandelgang buitenom en de trappen. Het is een echt collector's item en maakt deel uit van een verzameling LEGO voetbalsets.

De set bevat bouwinstructies en interessante feiten over de geschiedenis van het stadion en het unieke LEGO-model. Met 5876 onderdelen is dit het derde bouwmodel in de serie LEGO voetbalstadions en een geweldig project voor de LEGO-sportfan, Real Madrid-liefhebber of verzamelaar van alles wat met voetbal te maken heeft. Het eindresultaat is een indrukwekkend bouwwerk van ongeveer 14 cm hoog, 44 cm breed en 38 cm diep. Al met al is dit model een fantastische uitdaging en een geweldig cadeau-idee voor elke LEGO-liefhebber.

Set Nummer10299
ThemaIcons
Aantal Bouwstenen5876
Aanbevolen Leeftijd18+
Afmeting14x44x38cm
Aantal MinifigurenGeen
Prijs€350,-

LEGO Icons Real Madrid Stadion Santiago Bernabéu Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Icons Real Madrid Stadion Santiago Bernabéu.

Schrijf een review