LEGO Harry Potter Zweinstein Klokkentoren 75948

LEGO Harry Potter Klokkentoren 75948 kopen? Alle weetje en details over de LEGO Klokkentoren

Betreed de betoverende wereld van Harry Potter met de LEGO Harry Potter 75948 Zweinstein Klokkentoren, ontworpen voor fans van 9 jaar en ouder. Deze set biedt een magische ervaring met 8 minifiguren en iconische locaties uit Harry Potter en de Gevangene van Azkaban en Harry Potter en de Vuurbeker. Kinderen worden ondergedompeld in fantasierijk spel, of ze nu het kantoor van Perkamentus™ verkennen, Verweer tegen de Zwarte Kunsten beoefenen, tijdreisavonturen beleven met de tijdverdrijver of genieten van het 'dans'-element op het Kerstbal. De Zweinstein Klokkentoren is een onweerstaanbare wereld vol plezier die jonge tovenaars en heksen keer op keer willen herbeleven!

De set bevat een gedetailleerde replica van de klokkentoren van Zweinstein, met iconische locaties uit de films, zoals de Grote Zaal, de kantoren van het schoolhoofd en de Toverdrankmeester, de klaslokalen van Toverdranken en Verweer tegen de Zwarte Kunsten, en natuurlijk de klokkenkamer op de bovenste verdieping. Met bewegende wijzers en een geheime trap zorgt deze set voor veel speelplezier en fantasierijk spel.

Kenmerken en Specificaties van de Harry Potter LEGO Klokkentoren 

  • Nieuwe Minifiguren: Inclusief 8 Harry Potter™ minifiguren, waaronder Harry, Ron, Hermelien, Fleur Delacour, Carlo Kannewasser, Viktor Krum, Albus Perkamentus™ en Madame Mallemour, allemaal gekleed voor het betoverende Kerstbal.

  • Iconische Locaties: Verken de Zweinstein™ Klokkentoren met de entreehal, het Verweer tegen de Zwarte Kunsten-lokaal, de ziekenzaal, de badkamer van de klassenoudsten, Perkamentus' kantoor en een winterse sectie voor het Kerstbal.

  • Interactieve Functies: Laat de klok draaien voor tijdreisavonturen met de tijdverdrijver en laat het Kerstbal echt tot leven komen met de 'dans'-functie.

  • Gedetailleerde Inrichting: Ontdek details zoals de Vuurbeker in de entreehal, het Verweer tegen de Zwarte Kunsten-lokaal met toverdranken en schoolbord, de ziekenzaal met bedden, en de badkamer met een betoverend glas-in-loodraam.

  • Kerstbal Atmosfeer: Creëer de sfeer van het Kerstbal met winterse tafels, glazen, een ijssculptuur en een kerstboom.

  • Afmetingen: De Zweinstein™ Klokkentoren staat majestueus op ongeveer 35 cm hoog, 34 cm breed en 18 cm diep.

Met de Zweinstein Klokkentoren set kun je de meest iconische momenten uit de Harry Potter films opnieuw beleven en zelf fantastische nieuwe avonturen bedenken. Of je nu een Harry Potter fan bent of gewoon van LEGO bouwsets houdt, deze set is een must-have voor iedereen die houdt van magie, avontuur en fantasie.

Set Nummer75948
ThemaHarry Potter
Aantal Bouwstenen922
Aanbevolen Leeftijd9+
Afmeting35x34x18cm
Aantal Minifiguren8
Prijs€110,-

LEGO Harry Potter Zweinstein Klokkentoren 75948 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Harry Potter Zweinstein Klokkentoren 75948.

Schrijf een review