LEGO Ninjago

Wat is LEGO Ninjago

  • LEGO Ninjago is een populair LEGO-thema dat zich richt op de avonturen van ninja's in een fantasierijke wereld vol mystieke wezens, magie en epische gevechten. LEGO Ninjago is een spannende en populaire LEGO-lijn die gebaseerd is op de tv-serie en films met dezelfde naam. De sets zijn gericht op kinderen vanaf 7 jaar en zijn gebaseerd op de avonturen van de ninja's, waarbij ze strijden tegen de kwaadaardige Lord Garmadon en zijn handlangers.

Waarom LEGO Ninjago

  • LEGO Ninjago set biedt kinderen en fans de kans om de wereld van de ninja's te betreden en de spanning en actie van hun avonturen na te bootsen. Dit thema combineert creatief bouwen met rollenspel, wat tot boeiende verhalen en avonturen leidt. De LEGO Ninjago-sets bevatten een grote verscheidenheid aan voertuigen, actiefiguren en gebouwen die zijn geïnspireerd op de personages uit de serie. Elk personage heeft zijn eigen unieke vaardigheden en wapens, waardoor kinderen urenlang kunnen spelen en hun eigen avonturen kunnen bedenken. Bovendien bevatten sommige sets ook speciale ninja-elementen, zoals spinners en katana's, waardoor kinderen hun vaardigheden kunnen oefenen en verbeteren.

LEGO NINJAGO Cole's drakenwagen 71769

De LEGO NINJAGO Cole's drakenwagen is een geweldige toevoeging aan de uitgebreide collectie van NINJAGO speelgoedsets. Deze 384-delige voertuigspeelset is perfect voor kinderen vanaf 8 jaar die dol zijn op ninja-actie en leuke bouwprojecten. De drakenwagen heeft indrukwekkende gouden bliksemzwaarden die je naar voren kunt duwen voor de drakenaanvalsmodus, 2 noppenschieters, 4 grote banden en stoelen voor een passagier en een bestuurder.

Lees verder »
LEGO NINJAGO De Kristalkoning 71772

Met de LEGO NINJAGO De Kristalkoning 71772 bouwset kunnen kinderen vanaf 9 jaar hun ninjaskills op de proef stellen en strijden tegen het kwaad in NINJAGO City. Deze 722-delige set is een geweldig verjaardagscadeau voor de jonge fans van de NINJAGO-reeks die graag hun eigen avonturen willen beleven.

Lees verder »
LEGO NINJAGO Jay's Gouden Drakenmotor 71768

De LEGO NINJAGO Jay's Gouden Drakenmotor 71768 is een indrukwekkende en gedetailleerde set die kinderen vanaf 7 jaar zal vermaken. Met 137 stukjes kunnen ze de motor zelf in elkaar zetten en daarna hun fantasie de vrije loop laten tijdens het spelen met de bijgeleverde minifiguren. De set bevat Gouden Draak Jay, compleet met zijn gouden nunchaku elementwapen en een set gouden drakenvleugels met scherpe punten, en een Wraakstenen Strijder met een zwaard, bijgestaan door een kristalspin.

Lees verder »
SALE
LEGO NINJAGO Lloyds Gouden Ultra Draak 71774

De LEGO NINJAGO Lloyds Gouden Ultra Draak set biedt een indrukwekkende bouwervaring en veel fantasierijk speelplezier. Met maar liefst 989 onderdelen, is deze set een uitdaging om te bouwen en vormt hij een prachtige toevoeging aan elke LEGO NINJAGO verzameling.

Lees verder »
LEGO NINJAGO Groene Ninja Mecha Draak 70612

De LEGO NINJAGO Movie Groene Ninja Mecha Draak is een indrukwekkend bouwproject dat zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken. Met 544 stukjes biedt deze bouwset een uitdagende en lonende ervaring voor zowel beginnende als ervaren LEGO-bouwers.

Lees verder »
LEGO NINJAGO Zane's Gouden Drakenvliegtuig 71770

Met de LEGO NINJAGO Zane's gouden drakenvliegtuig set beleef je spannende gevechten tussen goed en kwaad in de wereld van NINJAGO. De set bevat 3 minifiguren: Gouden Draak Cole met een set gouden drakenvleugels, Gouden Zane en de gemene generaal Vangelis voor een heleboel fantasiegevechten boordevol actie. 

Lees verder »

Bekendste LEGO Ninjago sets en hun kenmerken

  • LEGO Ninjago omvat een breed scala aan sets, variërend van ninja-trainingskampen tot reusachtige draken en tempels. Deze sets bevatten vaak ninja-minifiguren, voertuigen, en indrukwekkende bouwwerken die de wereld van Ninjago tot leven brengen. Elke LEGO Star Wars draak heeft zijn eigen fans. De meest gewilde personages zijn de LEGO Star Wars LLoyd, LEGO Star Wars Kai, LEGO Star Wars Jay en LEGO Star Wars Zane en hun desbetreffende voertuigen. 

Voordelen van LEGO Ninjago

  • LEGO Ninjago sets stimuleert de creativiteit door kinderen in staat te stellen hun eigen ninja-avonturen te bedenken en te spelen. Het ontwikkelt ook ruimtelijk inzicht en fijne motorische vaardigheden, terwijl het kinderen betrekt bij spannende verhalen van goed tegen kwaad. Ook zijn er veel verschillende voertuigen en personages die elk weer hun unieke wapens en vaardigheden hebben waardoor er verschillende avontuurlijke combinaties mogelijk zijn en urenlang plezier garant kan stellen. 

LEGO Ninjago Compilatie

Veelgestelde vragen over LEGO Ninjago

a. Zijn Ninjago LEGO sets geschikt voor kinderen van alle leeftijden?
- Ja, LEGO Ninjago sets zijn beschikbaar in verschillende moeilijkheidsgraden en zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder, evenals voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in het thema.

b. Zijn de LEGO Ninjago verhalen gerelateerd aan tv-series of films?
- Ja, LEGO Ninjago heeft een geanimeerde tv-serie die de avonturen van de ninja's volgt. Er zijn ook een aantal LEGO Ninjago-films en spin-offproducten beschikbaar.

c. Kunnen LEGO Ninjago sets worden gecombineerd met andere LEGO-thema's?
- Ja, LEGO Ninjago-elementen kunnen worden gecombineerd met andere LEGO-sets om creatieve verhalen en scenario's te maken.

Conclusie

  • LEGO Ninjago biedt een boeiende en fantasierijke speelervaring voor kinderen en fans van alle leeftijden. Het thema zit vol actie, avontuur en personages waarvan iedereen kan genieten. Of je nu geïnteresseerd bent in ninja's, fantasie of gewoon van creatief spelen houdt, LEGO Ninjago opent de deur naar een wereld vol opwinding en verbeelding. Het is een geweldige manier om kinderen urenlang bezig te houden terwijl ze hun eigen verhalen creëren en het kwaad bestrijden.