LEGO Architecture New York City

LEGO New York City 21028 kopen? Alle weetje en details over de New York LEGO

ICONISCHE BEZIENWSWAARDIGHEDEN!

598 ONDERDELEN!

CADEAU AANRADER

26CM HOOG, 25CM BREED EN 4CM DIEP


De LEGO Architecture New York City 21028, is een populaire set die de meest iconische en herkenbare architectonische elementen van de stad New York in miniatuurvorm weergeeft. Deze LEGO New York set is een onderdeel van de LEGO Architecture-lijn, die wereldberoemde gebouwen en steden omzet in gedetailleerde LEGO-modellen. De New York LEGO set bevat 598 stukjes waarmee je de indrukwekkende skyline van Manhattan kunt bouwen. Hier zijn enkele kenmerken en details van de LEGO Architecture New York City-set:

Iconische bezienswaardigheden bij de LEGO New York

De LEGO Architecture New York bevat miniatuurversies van enkele van de meest beroemde bezienswaardigheden in New York City, waaronder het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building, het Flatiron Building, het One World Trade Center (voorheen bekend als de Freedom Tower), en het Chrysler Building. Deze gebouwen vormen een essentieel onderdeel van de skyline van de stad.
Gedetailleerde architectuur: Elk van de miniatuurmodellen is zorgvuldig ontworpen om de architectonische details en kenmerken van de originele gebouwen vast te leggen. De LEGO-stenen worden gebruikt om de karakteristieke vormen, gevels en structuren van deze beroemde gebouwen na te bootsen.

Kenmerken en Specificaties van de New York LEGO

Schaalmodel: Hoewel de New York Architecture LEGO niet op schaal is met de echte gebouwen (om praktische redenen), biedt het een herkenbare weergave van de architecturale pracht van de stad en is het een geweldige aanvulling op de collectie van elke LEGO-liefhebber. Met afmetingen van 26 cm in de hoogte, 25 cm in de breedte en 4 cm in de diepte, vormt deze set een prachtige weergave van de beroemde architectuur van New York City.
Bouwplezier: Het bouwen van deze set is zowel uitdagend als plezierig, en het stelt LEGO-enthousiasten in staat om hun bouwvaardigheden te gebruiken om de iconische skyline van New York City te creëren. Het bouwproces van deze set is zowel leuk als uitdagend, waardoor het geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen. 
Informatieboekje: De set wordt geleverd met een informatief boekje dat achtergrondinformatie en geschiedenis geeft over elk van de opgenomen gebouwen. Hierdoor krijg je meer inzicht in de architectuur en de rol van deze iconische bezienswaardigheden in de geschiedenis van New York City.

LEGO Architecture New York City 21028 Speed Build

Creatieve weergave: De LEGO Architecture New York City-set kan een opvallende display zijn in je huis of kantoor, en het is een geweldige manier om je liefde voor architectuur en reizen te tonen. Al met al biedt de LEGO New York City 21028 set een geweldige manier om enkele van de meest beroemde en geliefde gebouwen in New York City in LEGO-vorm te ervaren en te bewonderen. Het biedt een unieke kans om de iconische gebouwen van New York City te eren en een stukje van deze geweldige stad in huis te halen. Het is een must-have voor fans van zowel LEGO als architectuur, en het laat je de Big Apple in miniatuur bewonderen. Bovendien is het een ideaal cadeau voor vrienden of familieleden die geïnteresseerd zijn in architectuur en de charme van de Big Apple. Het zal zeker de aandacht trekken van zowel LEGO-fans als liefhebbers van architectuur en geschiedenis. Kortom, de LEGO Architecture New York City set is een waardevolle aanvulling op elke LEGO-collectie en biedt een boeiende en lonende bouwervaring die je de iconische skyline van New York City in al zijn glorie laat ervaren.

Set Nummer21028
ThemaArchitecture
Aantal Bouwstenen598
Aanbevolen Leeftijd12+
Afmeting26x25x4cm
Aantal MinifigurenGeen
Prijs€40,-

LEGO New York City 21028 | Architecture | Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO New York City 21028 | Architecture |.

Schrijf een review