LEGO The Lord of The Rings Rivendell 10316

LEGO Lord of the Rings Rivendell 10316 10316 kopen? Alle weetje en details over de Lord of the Rings LEGO!

 MINIMAAL 20 UUR SPEELPLEZIER!

EEN TOTAAL VAN 6167 ONDERDELEN!

15 MINIFIGUREN ZOALS FRODO & GANDALF

39CM HOOG, 72CM BREED, 50 CM DIEP

Deze LEGO The Lord of the Rings Rivendell 10316 neemt je mee op een meeslepende reis naar Rivendell, de vallei in Midden-aarde waar de beroemde missie begon. Met maar liefst 6167 onderdelen is dit project een indrukwekkend staaltje bouwkunst dat volledig is gebaseerd op de filmtrilogie van The Lord of the Rings. De set zit boordevol details en verwijzingen naar de films, die alle fans ongetwijfeld zullen waarderen.

De Lord of the Rings LEGO set Rivendell 10316 biedt volop mogelijkheden om je favoriete scènes na te bouwen, zoals de beroemde Raad van Elrond, waar de lotgenoten van het Reisgenootschap van de Ring samenkomen om hun plannen te bespreken. De set bevat ook het paviljoen met een rivier en brug, Frodo's slaapkamer en Elronds studeerkamer. Elk gedeelte kan afzonderlijk worden neergezet, waardoor je volledige creatieve vrijheid hebt bij het inrichten van je eigen Rivendell.

LEGO The Lord of The Rings: Rivendell 10316 | Speed Build | Uitgebreid | Inclusief alle minifiguren

De bouwset Lord of the Rings LEGO is rijk versierd met bomen en bladeren, waardoor je je diep in het betoverende Rivendell™-bos waant. Bovendien zitten er betoverende details in, zoals een elvensmidse, Elronds sfeervolle studeerkamer, de stukken van Narsil en historische schilderijen en standbeelden uit de rijke geschiedenis van Midden-aarde.

Laat je meest geliefde momenten herleven. LEGO Lord of the rings set maakt het eenvoudig om onvergetelijke scènes opnieuw te beleven, zoals de beroemde Raad van Elrond en het iconische moment waarop het Reisgenootschap aan het begin van hun avontuur de brug oversteekt.

Minifugeren van de LEGO Lord of the Rings

LEGO The Lord of the Rings Rivendell 10316 set bevat maar liefst 15 minifiguren, waaronder legendarische personages zoals Frodo, Sam, Bilbo Balings, Boromir, Gimli, Aragorn, Legolas en Gandalf de Grijze. Deze figuren maken het mogelijk om de meest iconische momenten uit de film na te bootsen en je eigen avonturen in Rivendel te beleven.

Afmetingen van de Lord of the Rings LEGO

De LEGO Lord of the Rings sets heeft een afmetingen van ongeveer 39 cm hoog, 72 cm breed en 50 cm diep bestaat deze set uit 3 delen: de toren, de raadsring en het paviljoen. Het is een prachtig cadeau voor filmliefhebbers en fans van The Lord of the Rings, die het geweldig zullen vinden om helemaal op te gaan in de wereld van Rivendel en hun eigen legendarische verhalen te creëren. De minifiguren hebben verwijderbare benen, zodat je ze rond de tafel kunt positioneren om de legendarische Raad van Elrond-scène opnieuw te spelen.

Set Nummer10316
ThemaIcons
Aantal Bouwstenen6167
Aanbevolen Leeftijd18+
Afmeting39x72x50cm
Aantal Minifiguren15
Prijs€500,-

LEGO The Lord of The Rings Rivendell 10316 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO The Lord of The Rings Rivendell 10316.

Schrijf een review