LEGO Creator 3in1 Ruimteachtbaan 31142

Lanceer Je Verbeelding met de LEGO Creator 3in1 Ruimteachtbaan set

Stap binnen in een ruimtepretpark vol avontuur met de LEGO Creator 3in1 Ruimteachtbaan (31142)! Deze geweldige speelset biedt kinderen niet één, niet twee, maar drie keer zoveel plezier met verschillende bouw- en speelopties voor spannende ruimteritjes.

Stel je voor: een bruisend ruimtepretpark, waar de grenzen van de kosmos samenkomen met het plezier van de kermis. Dat is precies wat kinderen kunnen ervaren met de LEGO® Creator 3in1 Ruimteachtbaan (31142) speelset. Deze set, boordevol 874 onderdelen, biedt niet één, niet twee, maar drie unieke bouwopties voor eindeloos speelplezier.

Verschillende Attracties in 1

Het begint allemaal met de ruimteachtbaan - een kronkelende achtbaan die langs planeten, vallende sterren en meteoren suist. Met drie karretjes kunnen minifiguren als astronauten, wetenschappers en kinderen een opwindende reis maken door de ruimte. En voor wie op zoek is naar een wat meer duizelingwekkende ervaring, is er de vrijevaltoren met een platform dat snel naar beneden valt, en een draaimolen voor een snelle ronddraaiende actie.

Maar het gaat niet alleen om de attracties. Het draait ook om de verhalen die kinderen kunnen bedenken met de vijf bijgevoegde minifiguren - elk met hun eigen unieke persoonlijkheid en outfit. Misschien is het de astronaut die zijn eerste ruimtevlucht maakt, of de wetenschapper die experimenteert met zwaartekracht. En laten we de vader en kinderen niet vergeten, die samen een dagje uit beleven dat ze nooit zullen vergeten.

Met afmetingen van ongeveer 27 cm hoog, 27 cm breed en 55 cm diep, is de ruimteachtbaan ook een indrukwekkend displaymodel voor in de kinderkamer. Dus waar wacht je nog op? Stap in en beleef een buitenaards avontuur met de LEGO Creator 3in1 Ruimteachtbaan (31142)!

Set Nummer31142
ThemaLEGO Creator 3in1
Aantal Bouwstenen874
Aanbevolen Leeftijd9+
Afmeting27x27x55cm
Aantal Minifiguren5
PrijsVanaf €85,-

LEGO Creator 3in1 Ruimteachtbaan 31142 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Creator 3in1 Ruimteachtbaan 31142.

Schrijf een review