LEGO Creator 3in1 Bloemen in Gieter 31149

Haal de Natuur in Huis met de LEGO® Creator 3in1 Bloemen in Gieter Set!

Breng de vreugde van de natuur naar binnen met de LEGO® Creator 3in1 Bloemen in Gieter (31149) set, waar kinderen vanaf 8 jaar kunnen genieten van een betoverende bouw- en speelervaring. Met 420 delen in de set kunnen kinderen genieten van uren bouw- en speelplezier terwijl ze kiezen uit drie verschillende kleurrijke modellen om te bouwen. Dit creatieve cadeau is perfect voor verjaardagen of feestdagen en biedt eindeloze mogelijkheden voor kinderen die dol zijn op de natuur, dieren en het bouwen met LEGO® stenen.

Een Betoverende Bouwervaring

Kinderen kunnen hun bouwvaardigheden aanscherpen terwijl ze drie kleurrijke natuurspeelsets in één doos verkennen. Begin met het bouwen van een schattige gieter, compleet met beweegbare bloemblaadjes en vlinders die boven de bloemen dansen.

Van Gieter tot Regenlaars: Ontdek Drie Unieke Modellen

Begin met het bouwen van een schattige gieter, compleet met beweegbare bloemblaadjes en vlinders die boven de bloemen dansen. Verander vervolgens de gieter in een prachtige regenlaars, versierd met levendige bloemen die elke ruimte opvrolijken. Als dat nog niet genoeg is, kunnen kinderen hun creativiteit laten vliegen door twee vrolijke vogels op een stok te bouwen, perfect om een vleugje natuurlijke schoonheid toe te voegen aan elke kamer.

Interactieve Functies voor Urenlang Speelplezier

Wat deze set echt speciaal maakt, is de mogelijkheid voor kinderen om te spelen met interactieve functies, zoals beweegbare bloemblaadjes en speelgoedvlinders op transparante stokjes, waardoor ze een echt gevoel van betrokkenheid en verbeelding ervaren terwijl ze hun eigen natuurverhalen bedenken.

Breng de Natuur in Huis

Laat je kinderen hun verbeelding bloeien met de LEGO Creator 3in1 Bloemen in Gieter set! Dit veelzijdige bouwspeelgoed is niet alleen een geweldige bron van creativiteit, maar ook een prachtige toevoeging aan elke kamer.

Persoonlijke Ervaring: Een Moment van Creativiteit en Verbondenheid

Als een ouder die deze set met mijn kinderen heb gebouwd, kan ik met zekerheid zeggen dat het niet alleen een geweldige bouwervaring was, maar ook een moment van verbinding en creativiteit. Het zien van de vreugde op hun gezichten terwijl ze hun eigen kleine stukje natuur creëerden, was echt hartverwarmend.

Afmetingen en Specificaties

  • Aantal onderdelen: 420
  • Afmetingen van de gieter: ca. 13 cm hoog, 12 cm breed en 15 cm diep
Set Nummer31149
ThemaCreator 3in1
Aantal Bouwstenen420
Aanbevolen Leeftijd8+
Afmeting13x12x15cm
Aantal Minifiguren-
PrijsVanaf €24,-

LEGO Creator 3in1 Bloemen in Gieter 31149 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Creator 3in1 Bloemen in Gieter 31149.

Schrijf een review