Lego City Mobiele Kraan 60324

Ontdek een wereld van bouwplezier met de LEGO City Mobiele Kraan 60324. Deze 340-delige set zit boordevol realistische details en functies, waardoor het een geweldige toevoeging is aan de verzameling van kinderen met een passie voor bouwvoertuigen. Met een werkende kraanarm, steunvoeten en lier, biedt deze speelgoedkraan een levensechte bouwervaring.

Kenmerken en Functies van de LEGO City Mobiele Kraan 60324

  • Werkende steunvoeten, kraanarm en lier voor realistisch spelplezier.
  • Leg een weg aan met het meegeleverde speelgoedwegdeel voor extra speelplezier.
  • Minifiguren van een kraanmachinist en een bestuurder voor creatieve rollenspellen.
  • LEGO City wegplaat voor eenvoudige verbinding met andere sets.

Digitale Bouwinstructies: De set bevat gedrukte bouwinstructies en biedt ook toegang tot digitale bouwinstructies via de gratis LEGO Bouwinstructies app. Met deze interactieve handleiding kunnen kinderen inzoomen, het model draaien en het vanuit verschillende hoeken bekijken tijdens het bouwproces.

LEGO City Mobiele Kraan 60324 Speed Build

Afmetingen en Accesoires van de LEGO City Mobiele Kraan 60324

Eindresultaat: Eenmaal gebouwd, is de mobiele kraan ongeveer 9 cm hoog, 25 cm lang en 8 cm breed. Het biedt niet alleen urenlang fantasierijk speelplezier, maar ook de mogelijkheid om het voltooide model trots neer te zetten.

Accessoires voor Minifiguren: Belangrijke accessoires voor de minifiguren zijn inbegrepen, zoals een moersleutel, een walkietalkie en 2 veiligheidshelmen, waardoor de bouwscènes nog realistischer worden.

Ideaal Cadeau voor Kinderen: De LEGO City Mobiele Kraan is een ideaal cadeau voor kinderen van 7 jaar en ouder. Het stimuleert het zelfvertrouwen en helpt bij de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden door middel van realistische modellen en inspirerende personages voor eindeloos creatief speelplezier.

Een ander leuk detail van deze set is dat de mobiele kraan gemakkelijk te verplaatsen is, dankzij de wielen die op de kraan zijn bevestigd. Dit maakt het eenvoudig om de kraan van de ene bouwplaats naar de andere te verplaatsen en verschillende bouwprojecten te voltooien.

Al met al is de LEGO City Mobiele Kraan een geweldige set voor kinderen die van bouwen, spelen en ontdekken houden. Het is een geweldige manier om de verbeeldingskracht en bouwvaardigheden van kinderen te stimuleren, terwijl ze zichzelf kunnen onderdompelen in de wereld van de bouw en constructie.

Set Nummer60324
ThemaCity
Aantal Bouwstenen340
Aanbevolen Leeftijd7+
Afmeting9x25x8cm
Aantal Minifiguren2
Prijs€40,-

LEGO City Mobiele Kraan 60324 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO City Mobiele Kraan 60324.

Schrijf een review