LEGO Creator Exotische Pauw 31157

Drie Exotische Avonturen in Eén Doos:

Laat je fantasie de vrije loop met deze betoverende LEGO® Creator 3in1 speelset, waarin kinderen vanaf 7 jaar kunnen genieten van de magie van het bouwen en spelen met drie verschillende exotische dieren. Deze set prikkelt de verbeelding en biedt eindeloze mogelijkheden voor creatief spel en verhalenvertelling.

De exotische pauw, met zijn prachtige, kleurrijke veren, is een pronkstuk in deze set. Met gedetailleerde staartveren die kunnen worden neergelaten of fier kunnen worden uitgespreid, brengt deze pauw een vleugje schoonheid en elegantie in elke kamer.

Maar dat is nog niet alles! Naast de pauw kunnen kinderen ook een exotische libel en een exotische vlinder bouwen. De libel heeft beweegbare vleugels en staart en staat trots op een lelieblad. De vlinder heeft verstelbare vleugels en staat klaar om te vliegen in de wind.

Bedenk Betoverende Verhalen:

Stap in de wereld van LEGO® dierenverhalen terwijl je de dieren ontmoet in dit betoverende park. Of het nu gaat om een majestueuze pauw met zijn prachtige veren, een sierlijke libel die landt op een lelieblad, of een kleurrijke vlinder die door de lucht fladdert, er is geen tekort aan avontuur en verbeelding.

Unieke Kenmerken van Elk Dier:

Ontdek de verstelbare functies van elk dier in deze set. Bewonder hoe de prachtige veren van de pauw kunnen worden neergevouwen of wijd kunnen worden uitgespreid. Verander de vleugels en staart van de libel in verschillende posities. En laat de vlinder door de lucht zweven met zijn verstelbare vleugels.

Een Wereld van Mogelijkheden:

Met 3-in-1 speelgoed is de creativiteit nooit beperkt. Naast het bouwen van de exotische dieren kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten gaan door te experimenteren met verschillende modellen. Of het nu gaat om een pauw die zijn veren toont, een libel die op een lelieblad rust, of een vlinder die hoog boven de bloemen vliegt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een Persoonlijke Noot:

Als liefhebbers van LEGO® hebben we de magie van de Exotische Pauw (31157) 3-in-1 set zelf ervaren. Het bouwproces was niet alleen boeiend, maar het bracht ook een gevoel van voldoening en trots. De veelzijdigheid van deze set biedt urenlang speelplezier en stimuleert de verbeelding van zowel jong als oud.

Kortom, de Exotische Pauw (31157) 3-in-1 set is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen, maar ook voor iedereen die op zoek is naar avontuur en creativiteit in het bouwen en spelen met LEGO®.

Set Nummer31157
ThemaCreator 3-1
Aantal Bouwstenen355
Aanbevolen Leeftijd7+
Afmeting20cm
Aantal Minifiguren-
PrijsVanaf €20,-

LEGO Creator 3in1 Exotische Pauw 31157 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Creator 3in1 Exotische Pauw 31157.

Schrijf een review