LEGO Creator 3in1 Middeleeuws Kasteel 31120

LEGO Creator 3in1 Middeleeuws Kasteel: Bouw, verdedig, en handel in een wereld van ridders en kastelen!

Het LEGO Creator 3in1 Middeleeuws kasteel (31120) neemt kinderen mee op een reis door de tijd naar de gloriedagen van ridders en kastelen. Met drie verschillende bouwopties biedt deze set een schat aan mogelijkheden voor fantasierijk spel en creatieve verhalen.

De Verschillende Bouwopties

De set begint met een gedetailleerd middeleeuws kasteel, compleet met een ophaalbrug, waterrad, troonzaal en gevangenis. Het kasteel is ontworpen met scharnieren, zodat kinderen het aan de achterkant kunnen openen en de kamers kunnen verkennen. Met ruimte voor verdedigingswerken, zoals een katapult en beweegbare poort, kunnen kinderen zich voorstellen dat ze het kasteel verdedigen tegen aanvallende legers.

Naast het kasteel kunnen kinderen de set ombouwen tot een imposante kasteeltoren, compleet met een werkende katapult om denkbeeldige belegeringen uit te voeren. Of ze kunnen hun middeleeuwse wereld uitbreiden met een levendige markt, inclusief een kraampje met wapens en een gevangenis voor degenen die de wet hebben overtreden.

De LEGO Minifiguren

Met drie minifiguren - een smid en twee middeleeuwse bewakers - kunnen kinderen allerlei avonturen bedenken en naspelen. Of het nu gaat om het verdedigen van het kasteel, het patrouilleren door de straten van de markt of het smeden van zwaarden in de smidse, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Specificaties

Met 1426 onderdelen biedt deze set een uitdagende bouwervaring voor kinderen van 9 jaar en ouder. Het speelgoedkasteel is ca. 26 cm hoog, 31 cm breed en 28 cm diep. Het is niet alleen een geweldig cadeau voor verjaardagen of feestdagen, maar ook een fantastische aanvulling op elke LEGO-verzameling. Met zijn realistische details en interactieve functies inspireert het Middeleeuws kasteel kinderen om hun verbeelding de vrije loop te laten en hun eigen middeleeuwse avonturen te beleven.

Set Nummer31120
ThemaLEGO Creator 3in1
Aantal Bouwstenen1426
Aanbevolen Leeftijd9+
Afmeting26x31x28cm
Aantal Minifiguren3
PrijsVanaf €117,-

LEGO Creator 3in1 Middeleeuws Kasteel 31120 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Creator 3in1 Middeleeuws Kasteel 31120.

Schrijf een review