LEGO Jurassic World T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping 76948

De LEGO Jurassic World T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping 76948 Kenmerken

De LEGO Jurassic World T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping (76948) is een indrukwekkend bouwpakket dat de spanning en actie van de Jurassic World-films tot leven brengt. Dit pakket bevat niet één, maar twee van de meest iconische dinosaurussen uit de films: de gigantische T. Rex en de kwaadaardige Atrociraptor.

De set bevat een stevig hek dat de T. Rex moet tegenhouden, maar zoals we allemaal weten, zal deze machtige dinosaurus alles doen om te ontsnappen. Gelukkig is er een kleine toren met een ladder waar de ACU-trooper op kan klimmen om de T. Rex te kalmeren met zijn schijnwerper en geweer. Maar pas op, want de Atrociraptor ligt op de loer en kan elk moment toeslaan!

Met 466 onderdelen is dit bouwpakket een uitdaging, maar de instructies zijn duidelijk en het resultaat is absoluut de moeite waard. De gedetailleerde dinosaurusfiguren zijn niet alleen geweldig om naar te kijken, maar ook leuk om mee te spelen. Bovendien kunnen de figuren worden bewogen en gepositioneerd, zodat je een scala aan spannende scènes kunt nabootsen.

Al met al is de LEGO Jurassic World T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping een fantastische set voor zowel Jurassic World-fans als liefhebbers van dinosaurussen en bouwpakketten. De set biedt urenlang bouwplezier en speelplezier, en zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Set Nummer76948
ThemaJurassic World
Aantal Bouwstenen466
Aanbevolen Leeftijd8+
Afmeting18x26x9cm
Aantal Minifiguren4
Prijs€72,-

LEGO Jurassic World T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping 76948 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Jurassic World T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping 76948.

Schrijf een review