LEGO DUPLO Stoomtrein 10874

LEGO DUPLO Stoomtrein 10874 Kenmerken & Details

De LEGO DUPLO Stoomtrein (10874) is een geweldig speelgoed voor jonge kinderen die dol zijn op treinen. Het is een interactieve set die kinderen laat kennismaken met de wereld van de spoorwegen en het plezier van het bouwen met LEGO DUPLO blokken.

Met deze set kunnen kinderen hun eigen trein bouwen en deze vervolgens bedienen met behulp van de speciale DUPLO treinrails. De set bevat een stoomtrein met geluidseffecten, passagierswagon, tankstation, sein en diverse accessoires zoals bloemen en een steen met opdruk van cijfers.

De stoomtrein heeft een knop waarmee kinderen het geluid van de trein kunnen activeren, en er is een rangeerfunctie waarmee ze kunnen leren hoe ze de wagons aan elkaar kunnen koppelen en loskoppelen.

De set is ontworpen voor kinderen vanaf 2 jaar en is een geweldige manier om hun creativiteit en verbeeldingskracht te stimuleren terwijl ze leren over de wereld om hen heen. De DUPLO blokken zijn speciaal ontworpen voor kleine handen en zijn veilig en duurzaam.

Met de LEGO DUPLO Stoomtrein kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken en de wereld van de spoorwegen ontdekken, terwijl ze ondertussen belangrijke vaardigheden ontwikkelen zoals fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en probleemoplossing.

De stoomtrein met passagierswagon is ca. 10 cm hoog, 30 cm lang en 7 cm breed.Het station is ca. 15 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep.

Set Nummer10874
ThemaDUPLO
Aantal Bouwstenen59
Aanbevolen Leeftijd2+
Afmeting10x30x7cm
Aantal Minifiguren1
Prijs€47,-

LEGO DUPLO Stoomtrein 10874 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO DUPLO Stoomtrein 10874.

Schrijf een review